Ravioly plněné konfitovaným kachním masem v máslové omáčce s parmazánem a citronem
Náplně se perfektně hodí i do klasických knedlíků, pokud je chcete podávat v italském stylu.

Suroviny
Ravioly plněné konfitovaným kachním masem v máslové omáčce s parmazánem a citronem
−
+
€2244.04
Náplň
Maso z konfitovaného kachního stehna
/g
500.0 g
0%
Sýr, Ricotta
/g
500.0 g
0%
Máslo, rozpuštěné
/g
200.0 g
0%
Šalotka, nakrájená najemno
/g
80.0 g
0%
Petrželka, nasekaná
/g
6.0 g
0%
Ravioli
Semolina mouka
/g
250.0 g
0%
Vejce
/kus
1.0 kus
0%
Vaječný žloutek vařený
/kus
4.0 kus
0%
Vaječný žloutek
/g
80.0 g
0%
Olej, olivový
/ml
10.0 ml
0%
Strouhaný parmazán
/g
15.0 g
0%
Máslová omáčka
Přepuštěné máslo
/g
200.0 g
0%
Citrónová šťáva a kůra
/kus
1.0 kus
0%
Knorr Professional Essence Kuřecí bujón 1 l
/ml
40.0 ml
0%

Strouhaný parmazán
/g
60.0 g
0%
Servírování
Křen, nastrouhaný
/g
250.0 g
0%
/
Náplň
-
Maso z konfitovaného kachního stehna 500.0 g
-
Sýr, Ricotta 500.0 g
-
Máslo, rozpuštěné 200.0 g
-
Šalotka, nakrájená najemno 80.0 g
-
Petrželka, nasekaná 6.0 g
Ravioli
-
Semolina mouka 250.0 g
-
Vejce 1.0 kus
-
Vaječný žloutek vařený 4.0 kus
-
Vaječný žloutek 80.0 g
-
Olej, olivový 10.0 ml
-
Strouhaný parmazán 15.0 g
Máslová omáčka
-
Přepuštěné máslo 200.0 g
-
Citrónová šťáva a kůra 1.0 kus
-
Strouhaný parmazán 60.0 g
Servírování
-
Křen, nastrouhaný 250.0 g
Příprava
-
Náplň
- Nakrájejte maso na menší kousky, smíchejte s ricottou a změklým máslem.
- Ke konci přidejte šalotku, petrželku a okořeňte podle chuti.
- Náplň dobře vychlaďte a poté z ní vytvarujte malé kuličky
-
Ravioli
- Připravte z ingrediencí na ravioly těsto, nakonec přidejte olej.
- Vložte těsto do ledničky a nechte ho min. 3 hodiny v chladu.
- Před rozválením by těsto mělo mít pokojovou teplotu.
- Vyválejte těsto natenko, přidejte náplň a vytvarujte ravioly.
- Uvařte je ve slané vodě a vložte do omáčky.
-
Máslová omáčka
- Rozpusťte máslo, přidejte parmazán a nechte jemně zkaramelizovat. Ke konci přidejte citronovou kůru a Essenci.
-
Servírování
- Porci raviol s omáčkou posypte čerstvě nastrouhaným křenem.