Řecký jehněčí burger se sýrem Halloumi
Štavnatý jehněčí burger doprovázený jedinečnou chutí sýru Haloumi je příkladem využití tradičních řeckých surovin s inovativním přístupem.

Suroviny
Řecký jehněčí burger se sýrem Halloumi
−
+
€319.25
Jehněčí karbanátky
Jehněčí, mleté
/kg
1.2 kg
0%
Mletý černý pepř
/g
0.0 g
0%
Náplň hamburgeru
Sýr Halloumi
/g
400.0 g
0%
Červená cibule, na kolečka
/g
150.0 g
0%
Vinný ocet, červený
/ml
20.0 ml
0%
Knorr Sušená rajčata v oleji 0,75 kg
/g
300.0 g
0%

Podávání
Hamburgerové bulky
/kus
10.0 kus
0%
Rukola
/g
200.0 g
0%
Hranolky smažené
/kg
1.0 kg
0%
/
Jehněčí karbanátky
-
Jehněčí, mleté 1.2 kg
-
Mletý černý pepř
Náplň hamburgeru
-
Sýr Halloumi 400.0 g
-
Červená cibule, na kolečka 150.0 g
-
Vinný ocet, červený 20.0 ml
Podávání
-
Hamburgerové bulky 10.0 kus
-
Rukola 200.0 g
-
Hranolky smažené 1.0 kg
Příprava
-
Jehněčí karbanátky
- Smíchejte jehněčí maso shořčicí a pepřem.
- Vytvarujte 10 ks karbanátků.
- Opečte maso na grilu nebo pánvi. Ujistěte se, že je uvnitř šťavnaté.
-
Náplň hamburgeru
- Sýr Halloumi nakrájejte na plátky a opečte po obou stranách.
- Nakrájenou červenou cibuli naložte do vinného octa a nechte několik minut odležet.
- Sušená rajčata nakrájejte na kousky.
-
Podávání
- Bulky opečte.
- Namažte je Yofresh, na který položte opláchnutou a osušenou rukolu.
- Dále vršte jehněčí karbanátek, sýr Haloumi, cibuli a sušená rajčata.
- Podávejte sčerstvě připravenými hranolkami.