Restovaná vepřová líčka

Suroviny
Restovaná vepřová líčka
−
+
€60.47
Líčka
Vepřová líčka
/g
2000.0 g
0%
Koření 5 chutí
/g
5.0 g
0%
Knorr Delikát Koření na maso 6x 0,6 kg
/g
20.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
120.0 ml
0%
Zelenina
Sušené houby shitake
/g
100.0 g
0%
Voda K Namočení
/
0.0
0%
Olej na restování
/ml
100.0 ml
0%
Červená cibule (oloupaná)
/g
250.0 g
0%
Mrkev, očištěná
/g
200.0 g
0%
Česnek čerstvý, plátky
/g
10.0 g
0%
Pekingské zelí
/g
500.0 g
0%
Sezam, pražený
/g
10.0 g
0%
Sójová omáčka světlá
/ml
25.0 ml
0%
Sůl, Cukr Dle Chuti
/
0.0
0%
Omáčka
Červené polosladké víno
/ml
250.0 ml
0%
Cukr
/g
20.0 g
0%
Knorr Šťáva k vepřovému masu 1,4 kg
/g
100.0 g
0%

Voda
/ml
1000.0 ml
0%
Koření 5 chutí
/g
2.0 g
0%
Koriandr, čerstvý
/g
5.0 g
0%
/
Líčka
-
Vepřová líčka 2000.0 g
-
Koření 5 chutí 5.0 g
-
Knorr Delikát Koření na maso 6x 0,6 kg 20.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 120.0 ml
Zelenina
-
Sušené houby shitake 100.0 g
-
Voda K Namočení
-
Olej na restování 100.0 ml
-
Červená cibule (oloupaná) 250.0 g
-
Mrkev, očištěná 200.0 g
-
Česnek čerstvý, plátky 10.0 g
-
Pekingské zelí 500.0 g
-
Sezam, pražený 10.0 g
-
Sójová omáčka světlá 25.0 ml
-
Sůl, Cukr Dle Chuti
Omáčka
-
Červené polosladké víno 250.0 ml
-
Cukr 20.0 g
-
Voda 1000.0 ml
-
Koření 5 chutí 2.0 g
-
Koriandr, čerstvý 5.0 g
Příprava
-
Líčka
- Naložená ochucená líčka opečte do tmavé barvy na pánvi s tukem, přendejte do trouby a pečte pod pokličkou v teplotě 145 °C do mekka.
-
Zelenina
- Houby a zeleninu, nakrájené na velké kousky, restujte po částech do zlatova.
- Ke konci pečení promíchejte zeleninu, přidejte sezam, ochuťte solí a cukrem a světlou sójovou omáčkou.
-
Omáčka
- Víno s cukrem zredukujte na konzistenci jemného sirupu.
- Masovou šťávu rozmíchejte s vodou, povařte, ochuťte Kořením 5 chutí, omáčkou barbecue a sirupem z červeného vína.
- Povařte, přidejte nasekaný koriandr a dochuťte.
-
Podávání
- Horkou zeleninu promíchejte s líčky a polijte jemně omáčkou.