+

Nálev

  • Voda 2 l
  • Sůl 80 g
  • Cukr 20 g

Maso

Rizoto

Podávání

  • Kadeřávek, vysmažený do křupava 100 g
  1. Nálev

    • Smíchejte suroviny, do nálevu ponořte kuřecí prsa a ponechte je v chladu alespoň 6 hodin. Poté je vyndejte z nálevu a osušte.

  2. Maso

    • Ramu Combi Profi nastříkejte na G /N plech, položte prsa a opět postříkejte tukem.
    • Pečte při 190 °C 7 min, poté prsa důladněpotřte BBQ omáčou a dopeče dalšíh 5 min.
  3. Rizoto

    • Zesklovaťte na malé kostičky nakrájenou šalotku v rozpuštěném másle s olivovým olejem.
    • Přidejte rýži, jakmile se zahřeje, přilejte připravené suché víno a deglazujte.
    • Často míchejte a pomalu postupně přilévejte Essenci s rozpuštěným šafránem.
    • Dochuťte solí a pepřem, rýže by měla být vařená al dente.
    • Stáhněte z tepla, přidejte máslo a strouhaný cheddar a parmazán.
  4. Podávání

    • Podávejte rizoto v hlubokém talíři s pokrájeným kuřecím prsem a kousky vysmaženého kadeřávku.

+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.