Menu

Suroviny

+

TĚSTO :

  • Perlivá voda 0.3 l
  • Vejce 2.0 ks
  • KNORR Koření na maso s přírodními ingrediencemi 350 g 15.0 g
  • Hladká mouka 200.0 g
  • Koření kari 1.0 g
  • Sůl 2.0 g

RYBA :

  • Filet z tresky 1.0 kg
  • Sůl 5.0 g
  • Pšeničná mouka hladká 100.0 g
  • Kukuřičná mouka hladká 100.0 n/a
  • Řepkový olej- na smažení 100.0 ml

SALÁT Z BÍLÉHO ZELÍ S MRKVÍ :

  • Hlávkové zelí bílé 850.0 g
  • Sůl 10.0 g
  • Mrkev 70.0 g
  • Jablka 70.0 g
  • Cukr 50.0 g
  • Ocet 50.0 g

  • Brambory- vařené nebo kaše 2.0 kg

...

Příprava

  1. TĚSTO :

    • Smíchejte a  dobře promíchejte všechny ingredience na těsto a nechte stranou odstát 10 minut.
  2. RYBA :

    • Nakrájejte rybu na 20 dílů a osolte.
    • Každý kus ryby obalte v pšeničné a kukuřičné mouce a ponořte do těstíčka. Chvíli držte nad talířem s těstem, aby jeho přebytek stekl a opět obalte rybu v moukách.
    • Smažte v hluboké vrstvě oleje
    • Podávejte s bramborovou kaší a salátem se zelím.
  3. SALÁT Z BÍLÉHO ZELÍ S MRKVÍ :

    • Očištěnou zeleninu nakrájejte nebo nakrouhejte na nudličky a ochuťte.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu