Menu

Suroviny

+

Recept:

Servírování:

  • Klíčky pórek

Vyzkoušejte netradiční recept na salát s pečenými batáty, kapustovým pestem a dipem z černého česneku. Tahle kombinace naprosto dostane vaše chuťové buňky. 

...

Příprava

  1. Recept:

    • Batáty smíchejte s olejem a polovinou kořenící směsi. Vložte do trouby vyhřáté na 180°C asi na 20 minut.
    • Vyndejte z trouby a posypte zbytkem Delikát koření.
    • Kapustu spařte vroucí vodou a nechte zchladnout v ledové vodě. Odstraňte dřevnaté stonky a umixujte s ořechy, česnekem a olejem, dokud nezískáte hladkou omáčku. Dochuťte solí a pepřem.
    • Smíchejte černý česnek s olejem z hroznových jader. Smíchejte s jogurtem a dochuťte citronovou šťávou a solí.
    • Na rozpáleném oleji orestujte houby shimeji. Přidejte omáčku Ketjap Manis a máslo.
  2. Servírování:

    • Na talíř naaranžujte listy špenátu, polníček, rukolu, opečené batáty, cherry rajčata a houby shimeji.
    • Podávejte s kapustovým pestem a dipem z černého česneku.
    • Ozdobte výhonky pórku.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu