Salát s křupavou kachnou, jarní cibuli a sezamo-sojovým drezinkem
Kachna je jedna z nejpopulárnějších ingrediencí asijské kuchyně.

Suroviny
Salát s křupavou kachnou, jarní cibuli a sezamo-sojovým drezinkem
−
+
€2315.07
Maso
Kachní prsa
/g
2.0 g
0%
Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
/ml
80.0 ml
0%

Zázvor
/g
50.0 g
0%
Badyán ( 1g hvězdička )
/g
4.0 g
0%
Knorr Pang Gang - Omáčka chilli a rajčata 1 l
/ml
100.0 ml
0%

Salát
Ledový salát
/g
250.0 g
0%
Salátová okurka
/g
300.0 g
0%
Cibule, jarní
/g
400.0 g
0%
Mrkev, čerstvá
/g
300.0 g
0%
Cukrový hrášek
/g
200.0 g
0%
Sojové klíčky, zralá semena, naklíčená
/g
80.0 g
0%
Koriandr listy, čerstvý
/g
5.0 g
0%
Drezink
Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
/ml
125.0 ml
0%

Cerný A Bílý Sezam - Na Sucho Pražený
/
0.0
0%
Rýžový ocet
/ml
60.0 ml
0%
Olej
/ml
60.0 ml
0%
Pomerancový džus
/ml
30.0 ml
0%
Med - Dle Uvážení
/
0.0
0%
/
Maso
-
Kachní prsa 2.0 g
-
Zázvor 50.0 g
-
Badyán ( 1g hvězdička ) 4.0 g
Salát
-
Ledový salát 250.0 g
-
Salátová okurka 300.0 g
-
Cibule, jarní 400.0 g
-
Mrkev, čerstvá 300.0 g
-
Cukrový hrášek 200.0 g
-
Sojové klíčky, zralá semena, naklíčená 80.0 g
-
Koriandr listy, čerstvý 5.0 g
Drezink
-
Cerný A Bílý Sezam - Na Sucho Pražený
-
Rýžový ocet 60.0 ml
-
Olej 60.0 ml
-
Pomerancový džus 30.0 ml
-
Med - Dle Uvážení
Příprava
-
Maso
- Kachní maso, sójovou omáčku, zázvor a badyán dáme do pánve, přidáme vodu a vaříme doměkka (cca 1 hodinu).
- Konvektomat předehřejeme na 200 °C, maso potřeme omáčkou Pang Gang a pečeme tak, aby kůže byla křupavá.
- Vychlazené maso (v případě stehen vykostíme) a natrháme nebo nakrájíme na tenké nudle.
-
Salát
- Salát promícháme se všemi dalšími ingrediencemi, navrch položíme maso a pokapeme drezinkem. Část drezinku můžeme podávat v misce.
-
Drezink
- Smíchejte všechny ingredience dohromady.
-
Podávání
- Salát promícháme se všemi dalšími ingrediencemi, navrch položíme maso a pokapeme drezinkem. Část drezinku můžeme podávat v misce.
- Nakonec lehce posypeme sezamem.