Salát z pečené tresky se žlutým kari, mangem a ananasem
Můžete použít různé druhy ryb včetně sladkovodních. Dejte pozor,aby tam nebyly kosti.

Suroviny
Salát z pečené tresky se žlutým kari, mangem a ananasem
−
+
€2388.66
Ryba
Filet z tresky s kůží
/kg
1.0 kg
0%
Voda
/l
1.0 l
0%
Sůl
/g
50.0 g
0%
Knorr Professional Marináda na ryby 0,7 kg
/g
10.0 g
0%

Citrónová zálivka
Citrónová štáva, čerstvá
/ml
50.0 ml
0%
Olivový olej
/ml
50.0 ml
0%
Olej
/ml
50.0 ml
0%
Cukr
/g
20.0 g
0%
Sůl
/g
0.0 g
0%
Salát
Mango, oloupané
/g
500.0 g
0%
Ananas, oloupaný
/g
650.0 g
0%
Jahody
/g
300.0 g
0%
Limetka
/kus
3.0 kus
0%
Rukola
/g
100.0 g
0%
Polníček
/g
100.0 g
0%
/
Ryba
-
Filet z tresky s kůží 1.0 kg
-
Voda 1.0 l
-
Sůl 50.0 g
Citrónová zálivka
-
Citrónová štáva, čerstvá 50.0 ml
-
Olivový olej 50.0 ml
-
Olej 50.0 ml
-
Cukr 20.0 g
-
Sůl
Salát
-
Mango, oloupané 500.0 g
-
Ananas, oloupaný 650.0 g
-
Jahody 300.0 g
-
Limetka 3.0 kus
-
Rukola 100.0 g
-
Polníček 100.0 g
Příprava
-
Ryba
- Do slaného nálevu vložte tresku a na 30 minut odstavte, potom vyjměte, opláchněte a osušte. Položte na G/N plech vyložený pečícím papírem.
- Marinádu promíchejte se žlutým kari a potom ji pomažte na rybu.
- Pečte v teplotě 180⁰C cca 12 minut.
- Rybu stáhněte z kůže pomocí vidličky a rozdělte na kousky střední velikosti.
-
Citrónová zálivka
- Všechny složky dohromady promíchejte.
-
Salát
- Mango a ananas nakrájejte na velké kostky, jahody a limetky na kousky.