Segedínský guláš z uzeného kuřete
Porci můžete ozdobit lžící zakysaného krému.

Suroviny
Segedínský guláš z uzeného kuřete
−
+
€320.0
Příprava
Cibule
/g
250.0 g
0%
Kmín
/g
1.0 g
0%
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg
/g
40.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
80.0 ml
0%
Bobkový list
/g
1.0 g
0%
Uzená kuřecí stehna
/kus
10.0 kus
0%
Kysané zelí
/kg
1.0 kg
0%
Voda
/l
1.0 l
0%
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l
/g
100.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l
/ml
200.0 ml
0%
Knorr Professional Essence Kuřecí bujón 1 l
/g
20.0 g
0%

Sůl a pepř
/g
0.0 g
0%
/
Příprava
-
Cibule 250.0 g
-
Kmín 1.0 g
-
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg 40.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 80.0 ml
-
Bobkový list 1.0 g
-
Uzená kuřecí stehna 10.0 kus
-
Kysané zelí 1.0 kg
-
Voda 1.0 l
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 100.0 g
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 200.0 ml
-
Sůl a pepř
Příprava
-
Příprava
- Kalibrovaná kuřecí stehna ponechte v celku, nebo je vykostěte a nakrájejte na kousky.
- Jemně nakrájenou cibuli opečte do zlatova, spolu s kmínem a červenou paprikou, zalijte vodou. Vložte maso, zelí a bobkový list. Přiveďte k varu a duste 15–20 min.
- Ke konci zjemněte oběma rostlinnými krémy, ochuťte Essencí, případně solí a pepřem. Podle vlastního uvážení můžete lehce zahustit světlou jíškou.
-
Podávání
- Při servírování doplňte o houskové knedlíky nebo noky.