Menu

Suroviny

+

Maso

  • Kuřecí prsa 1.5 kg
  • Perlivá voda 500.0 ml
  • Hladká mouka 350.0 g
  • Škrob 80.0 g

Omáčka

Podávání

  • Cibule, jarní 20.0 g

Sladkokyselá kombinace chutí je jednou z nejpopulárnějších a to zejména v asijské kuchyni. Pokud zkaramelizujete cukr s kořením, bude omáčka aromatičtější.

...

Příprava

  1. Maso

    • Maso nakrájené na větší kostky obalíme ve škrobu a poté namočíme do těstíčka vytvořeného smícháním vody, prášku do pečiva a mouky.
    • Obalené kostky usmažíme v rozpáleném oleji do zlatova.
  2. Omáčka

    • Omáčku vytvoříme spojením kečupu, rýžového vína, sójové omáčky, omáčky Sunshine, vody a cukru, vše přivedeme k varu a zahustíme škrobem.
    • Do omáčky vmícháme opečenou zeleninu s ananasem a bambusem.
  3. Podávání

    • Při výdeji promícháme s osmaženým masem a posypeme nasekanou jarní cibulkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu