Smažené rýžové nudle s tofu, vajíčkovou kari omeletou a brokolicí
Můžete použít i jiný druh zeleniny, například růžičkovou kapustu nebo grilovanou papriku.

Suroviny
Nudle
-
Rýžové nudle 800 g
-
Tofu 1 kg
-
Brokolice čerstvá 1 kg
-
Česnek čerstvý 5 g
-
Olej 100 g
-
Cukr 50 g
Omeleta
-
Vejce 8 kus
-
Olej 50 ml
Servírování
-
Sůl
Příprava
-
Nudle
-
Rýžové nudle namočte do teplé vody (podle návodu na obalu, obvykle na 10–20 minut). Poté vyndejte a odložte stranou.
-
Tofu nakrájejte na hranolky.
-
Růžičky brokolice oddělte a spařte na chvíli ve vařící vodě.
-
Do rozpáleného woku nebo větší pánve nalijte olej, přidejte nakrájený česnek, cukr, sójovou omáčku, nakrájené tofu, spařenou brokolici a opečte.
- Přidejte těstoviny a lehce je osmažte.
-
-
Omeleta
-
Vejce rozšlehejte s kari pastou a opečte na pánvi.
- Omeletu zarolujte, nakrájejte a přidejte do směsi s nudlemi.
-
-
Servírování
- Podle chuti osolte a podávejte v hlubokých miskách.