Smažené rýžové nudle s tofu, vajíčkovou kari omeletou a brokolicí
Můžete použít i jiný druh zeleniny, například růžičkovou kapustu nebo grilovanou papriku.

Suroviny
Smažené rýžové nudle s tofu, vajíčkovou kari omeletou a brokolicí
−
+
€1860.0
Nudle
Rýžové nudle
/g
800.0 g
0%
Tofu
/kg
1.0 kg
0%
Brokolice čerstvá
/kg
1.0 kg
0%
Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
/g
150.0 g
0%

Česnek čerstvý
/g
5.0 g
0%
Olej
/g
100.0 g
0%
Cukr
/g
50.0 g
0%
Omeleta
Vejce
/kus
8.0 kus
0%
Knorr Žlutá kari pasta 850 g
/g
20.0 g
0%

Olej
/ml
50.0 ml
0%
Servírování
Sůl
/g
0.0 g
0%
/
Nudle
-
Rýžové nudle 800.0 g
-
Tofu 1.0 kg
-
Brokolice čerstvá 1.0 kg
-
Česnek čerstvý 5.0 g
-
Olej 100.0 g
-
Cukr 50.0 g
Omeleta
-
Vejce 8.0 kus
-
Olej 50.0 ml
Servírování
-
Sůl
Příprava
-
Nudle
- Rýžové nudle namočte do teplé vody (podle návodu na obalu, obvykle na 10–20 minut). Poté vyndejte a odložte stranou.
- Tofu nakrájejte na hranolky.
- Růžičky brokolice oddělte a spařte na chvíli ve vařící vodě.
- Do rozpáleného woku nebo větší pánve nalijte olej, přidejte nakrájený česnek, cukr, sójovou omáčku, nakrájené tofu, spařenou brokolici a opečte.
- Přidejte těstoviny a lehce je osmažte.
-
Omeleta
- Vejce rozšlehejte s kari pastou a opečte na pánvi.
- Omeletu zarolujte, nakrájejte a přidejte do směsi s nudlemi.
-
Servírování
- Podle chuti osolte a podávejte v hlubokých miskách.