Suroviny

+

Kari omáčka:

Koprový prach:

  • Panko strouhanka 30.0 g
  • Čerstvý kopr 10.0 g
  • Citrónová kůra 10.0 g

Podávání:

Příprava

  1. Kari omáčka:

    • Na pánvi mírně rozehřejte žlutou kari pastu, přilijte víno a nechejte zredukovat. Nahřejte smetanu, přilijte do omáčky a pomalu povařte při nízké teplotě. Nakonec oslaďte cukrem a dochuťte koncentrovaným rybím fondem.
  2. Koprový prach:

    • Rozmixujte strouhanku panko s pokrájeným koprem a citrónovou kůrou.
  3. Podávání:

    • Uvařte těstoviny.
    • Krátce orestujte mušle a račí ocásky na másle.
    • Promíchejte špagety s opečenými ingrediencemi a kari omáčkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu