Španělská česneková polévka

Suroviny
Španělská česneková polévka
−
+
€138.88
P ř í p r ava:
Olivový olej
/ml
150.0 ml
0%
Česnek
/g
140.0 g
0%
Chorizo klobása
/g
400.0 g
0%
Uzená červená paprika mletá
/g
20.0 g
0%
KNORR Professional Goldaugen Hovězí bujón 3 kg
/g
50.0 g
0%
Vejce
/kus
10.0 kus
0%
Voda
/ml
2000.0 ml
0%
Chléb
/g
500.0 g
0%
Pečený chips
/k ozdobení
0.0 k ozdobení
0%
Bylinky
/k ozdobení
0.0 k ozdobení
0%
Jarní Cibule
/k ozdobení
0.0 k ozdobení
0%
/
P ř í p r ava:
-
Olivový olej 150.0 ml
-
Česnek 140.0 g
-
Chorizo klobása 400.0 g
-
Uzená červená paprika mletá 20.0 g
-
Vejce 10.0 kus
-
Voda 2000.0 ml
-
Chléb 500.0 g
-
Pečený chips
-
Bylinky
-
Jarní Cibule
Příprava
-
P ř í p r ava:
Chléb pokrájíme na malé kostičky – krutóny, pokapeme olejem a v troubě pečeme na 220 °C do křupava.Na zbylém olivovém oleji orestujeme plátky česneku (ne do tmava), přidáme pokrájenou klobásku, uzenou papriku, krutóny a zalijeme hovězím vývarem a povaříme 20 minut.Do mírně vařící vody vyklepneme vejce a připravíme pošírovaná vejce (ztuhlý bílek, tekutý žloutek).Servírujeme polévku s vloženým zastřeným vejcem a dekorujeme nasekanou jarní cibulkou, křupavým chlebovým chipsem a podobně.