+

Omáčka

Těstoviny

Podávání

  • Petrželová nať 30 g
  • Parmezán 100 g
  1. Omáčka

    • Na oleji nechte zesklovatět posekaný česnek a posekanou chilli papričku.
    • Přidejte nakrájené ančovičky a rozmíchejte.
    • Dále přidejte Polpariccu, olivy nakrájené na plátky, kapary a víno.
    • Celek povařte, poté přidejte Primerbu a vodu, vařte, až získáte příslušnou konzistenci.

  2. Těstoviny

    • Těstoviny uvařte ve slabě osolené vodě a sceďte, neproplachujte je ve studené vodě.

  3. Podávání

    • Do omáčky přidejte horké těstoviny, nasekanoupetrželovou nať, ohřívejte a míchejte, dochuťte podle potřeby.
    • Těstoviny vložte do hlubokého talíře a posypte hoblinami parmezánu.
+