Menu

Suroviny

+

Omáčka

Těstoviny

  • Knorr Tagliatelle 3 kg 900.0 g

Podávání

  • Petrželová nať 30.0 g
  • Parmezán 100.0 g

Lekce pikatní těstoviny z Neapole, které budou chutnat ještě lépe, pokud je na konec pokapete trochou olivového oleje.

...

Příprava

  1. Omáčka

    • Na oleji nechte zesklovatět posekaný česnek a posekanou chilli papričku.
    • Přidejte nakrájené ančovičky a rozmíchejte.
    • Dále přidejte Polpariccu, olivy nakrájené na plátky, kapary a víno.
    • Celek povařte, poté přidejte Primerbu a vodu, vařte, až získáte příslušnou konzistenci.
  2. Těstoviny

    • Těstoviny uvařte ve slabě osolené vodě a sceďte, neproplachujte je ve studené vodě.
  3. Podávání

    • Do omáčky přidejte horké těstoviny, nasekanoupetrželovou nať, ohřívejte a míchejte, dochuťte podle potřeby.
    • Těstoviny vložte do hlubokého talíře a posypte hoblinami parmezánu.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu