Tempura z žampionů Portobello
Pokrm tempura z žampionů Portobello můžeme také podávat na listovém salátu s Hellmann’s Česnekovou omáčkou.

Suroviny
Tempura z žampionů Portobello
−
+
€17.15
Příprava
Česnek stroužky
/kus
2.0 kus
0%
Olej, olivový
/lžíce
3.0 lžíce
0%
Směs na těsto tempura
/g
200.0 g
0%
Olej (na smažení)
/ml
0.0 ml
0%
Sůl, pepř
/g
0.0 g
0%
Žampiony Portobello
/balení
3.0 balení
0%
Sezamový olej
/lžíce
3.0 lžíce
0%
Perlivá voda
/g
160.0 g
0%
Čerstvé chilli
/ks
0.5 ks
0%
/
Příprava
-
Česnek stroužky 2.0 kus
-
Olej, olivový 3.0 lžíce
-
Směs na těsto tempura 200.0 g
-
Olej (na smažení)
-
Sůl, pepř
-
Žampiony Portobello 3.0 balení
-
Sezamový olej 3.0 lžíce
-
Perlivá voda 160.0 g
-
Čerstvé chilli 0.5 ks
Příprava
-
Příprava
- Nakrájejte houby Portobello na plátky o síle 0,7 cm a marinujte s drceným česnekem, sezamovým olejem, nasekaným chilli, olivovým olejem, solí a pepřem.
- Smíchejte perlivou vodu se směsí tempura těstíčka.
- Obalte houby v tempura těstíčku a smažte ve fritéze při teplotě 180 °C po dobu 2–3 minut.
- Podávejte s hořčicovou omáčkou.