Menu

Suroviny

+

Candát

Omáčka

Tortellini

  • Tortellini se špenátem, mražené 2000.0 g
  • Čerstvý špenát 200.0 g

Servírování

  • Citron 200.0 g
  • Špetka Cukru
  • Cherry rajčátka 500.0 g
  • Cerstvě Mletý Pepř Podle Chuti

Konzistence omáčky by měla být přizpůsobena tvaru těstovin. Tortellini podávejte s krémovými, hustšími omáčkami.

...

Příprava

  1. Candát

    • Filety rozdělte na 10 stejných porcí, okořeňte a opečte.
  2. Omáčka

    • Šalotku nechte na tuku lehce zesklovatět. Rozmíchejte v horké vodě citronovo-máslovou omáčku, přiveďte k varu, přidejte Ramaa31%, odstavte a dochuťte solí.
  3. Tortellini

    • V osolené vodě uvařte taštičky tortellini, sceďte (ponechejte vodu z vaření taštiček) asmíchejte je s opraným špenátem. Spojte vše s citronovou omáčkou a lehce přihřejte.
    • Pokud bude potřeba, přidejte trochu vody z vaření taštiček.
  4. Servírování

    • Oloupejte citrony, vyřízněte segmenty a lehce zkaramelizujte na pánvi s trochou cukru.
    • Rajčátka rozkrojte, okořeňte čerstvě mletým pepřem a následně upečte v troubě.
    • Tortellini servírujte s omáčkou a špenátem v hlubokém talíři.
    • Ozdobte segmenty z citronu a kousky rajčátek. Nahoru položte opečeného candáta.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu