Menu

Suroviny

+

Příprava

  • Kukuřičná mouka 590.0 g
  • Rybí prsty, obalované 800.0 g
  • Řepkový olej 100.0 g
  • Zelí bílé 500.0 g
  • Vejce 290.0 g
  • Okurka hadovka 400.0 g
  • Nakrájená rajčata 400.0 g
  • Ledový salát 400.0 n/a
  • Červená cibule 200.0 kg
  • Tvrdý sýr (Eidam 45%), strouhaný 200.0 g

Česnekový dip


...

Příprava

  1. Příprava

    Rybí prsty osmažíme, zeleninu nakrájíme na proužky, uvařené vajíčko na plátky a sýr nastrouháme. Tortilly potřeme česnekovou omáčkou, přidáme nakrájenou zeleninu, rybí prsty a posypeme sýrem. Zabalíme - přehneme okraje a zarolujeme. Zapečeme v rozehřátém konvektomatu na 180 °C po dobu 4 minut. 
  2. Česnekový dip

  3. Tip

    Podávejte překrojené a třeba doplněné navíc o zeleninové hranolky.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu