Menu

Suroviny

+

Pstruh

Brambory

  • Archy papíru na pečení ( 40 x 60 cm. ) 10.0 kus
  • Brambory se slupkou 1.3 kg
  • Cibule 100.0 g
  • Rozmarýn, čerstvý - snítka 1.0 kus
  • Sůl
  • Hrubě Mletý Cerný Pepř

Podávejte prsuha zabaleného v papilotě, po otevření se krásně rozvine vůně pečené ryby a bylinek.

...

Příprava

  1. Pstruh

    • Každého pstruha našikmo na kůži nařízněte, ochuťte na vnitřní i na vnější straně směsí Knorr Marinádou na ryby.
    • Dovnitř pstruha vložte tři plátky citrónu.
    • Do papiloty připravené z papíru na pečení rozložte porci brambor, na brambory položte pstruha, olivy a posypte kaparami a skropte vínem, těsně zaviňte do tvaru půlměsíce nebo obálky.
    • Zapékejte v troubě do teploty 170 °C po dobu cca 15 minut.
  2. Brambory

    • Brambory nakrájejte na plátky a opečte na oleji, po několika minutách přidejte kolečka cibule, rozmarýn a dále orestujte.
    • Vložte do trouby zahřáté na 180 °C cca na 15 minut.
    • Dochuťte solí a hrubým pepřem.
    • Po vyjmutí z trouby položte na talíř, otevřete vršek, posypte posekanou natí a podávejte.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu