Trota al cartoccio - Pstruh v papilotě
Podávejte prsuha zabaleného v papilotě, po otevření se krásně rozvine vůně pečené ryby a bylinek.

Suroviny
Trota al cartoccio - Pstruh v papilotě
−
+
€38.95
Pstruh
Pstruh vykostěný vcelku / 400 g
/kus
10.0 kus
0%
Knorr Professional Marináda na ryby 0,7 kg
/g
15.0 g
0%

Olej
/ml
100.0 ml
0%
Černé olivy
/g
100.0 g
0%
Kapary
/g
50.0 g
0%
Suché bílé víno
/ml
100.0 ml
0%
Citrón
/kus
3.0 kus
0%
Petrželová nať
/g
20.0 g
0%
Brambory
Archy papíru na pečení ( 40 x 60 cm. )
/kus
10.0 kus
0%
Brambory se slupkou
/kg
1.3 kg
0%
Cibule
/g
100.0 g
0%
Rozmarýn, čerstvý - snítka
/kus
1.0 kus
0%
Sůl
/
0.0
0%
Hrubě Mletý Cerný Pepř
/
0.0
0%
/
Pstruh
-
Pstruh vykostěný vcelku / 400 g 10.0 kus
-
Olej 100.0 ml
-
Černé olivy 100.0 g
-
Kapary 50.0 g
-
Suché bílé víno 100.0 ml
-
Citrón 3.0 kus
-
Petrželová nať 20.0 g
Brambory
-
Archy papíru na pečení ( 40 x 60 cm. ) 10.0 kus
-
Brambory se slupkou 1.3 kg
-
Cibule 100.0 g
-
Rozmarýn, čerstvý - snítka 1.0 kus
-
Sůl
-
Hrubě Mletý Cerný Pepř
Příprava
-
Pstruh
- Každého pstruha našikmo na kůži nařízněte, ochuťte na vnitřní i na vnější straně směsí Knorr Marinádou na ryby.
- Dovnitř pstruha vložte tři plátky citrónu.
- Do papiloty připravené z papíru na pečení rozložte porci brambor, na brambory položte pstruha, olivy a posypte kaparami a skropte vínem, těsně zaviňte do tvaru půlměsíce nebo obálky.
- Zapékejte v troubě do teploty 170 °C po dobu cca 15 minut.
-
Brambory
- Brambory nakrájejte na plátky a opečte na oleji, po několika minutách přidejte kolečka cibule, rozmarýn a dále orestujte.
- Vložte do trouby zahřáté na 180 °C cca na 15 minut.
- Dochuťte solí a hrubým pepřem.
- Po vyjmutí z trouby položte na talíř, otevřete vršek, posypte posekanou natí a podávejte.