Vaječná omeleta s uzeným lososem
Náplň omelety můžete doplnit ještě například o drobně nasekané lišky.

Suroviny
Vaječná omeleta s uzeným lososem
−
+
€4061.4
Omeleta
Vejce
/kus
30.0 kus
0%
Mléko
/ml
150.0 ml
0%
Sůl a pepř
/g
0.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
100.0 ml
0%
Náplň
Losos filet bez kůže
/kg
1.0 kg
0%
Uzený losos
/g
500.0 g
0%
Kopr, čerstvý
/g
10.0 g
0%
Sýr, cottage
/g
400.0 g
0%
Pažitka, čerstvá
/g
0.0 g
0%
Podávání
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l
/ml
200.0 ml
0%
Pažitka, čerstvá
/g
0.0 g
0%
/
Omeleta
-
Vejce 30.0 kus
-
Mléko 150.0 ml
-
Sůl a pepř
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 100.0 ml
Náplň
-
Losos filet bez kůže 1.0 kg
-
Uzený losos 500.0 g
-
Kopr, čerstvý 10.0 g
-
Sýr, cottage 400.0 g
-
Pažitka, čerstvá
Podávání
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 200.0 ml
-
Pažitka, čerstvá
Příprava
-
Omeleta
- Vejce mírně promíchejte s mlékem, ochuťte a nalijte na pánev s rozehřátým tukem. Párkrát protrhejte vznikající omeletu a nechte finálně srážet do tvaru omelety.
-
Náplň
- Do polotuhé omelety vložte na jednu polovinu nakrájejte kostky lososího masa, nechejte maso prohřát, přidejte špičky čerstvého kopru, hrudky sýra a nakrájenou pažitku.
-
Podávání
- Propečenou omeletu přehněte v polovině, přendejte na talíř k zvolené příloze a doplňte o kopeček Ramy Cremefine. Dozdobte čerstvou pažitkou.