Menu

Suroviny

+

Šavarma:

Česnekový dip:

Přílohy a servírování:

  • Bílé zelí, nakrouhané 200.0 g
  • Červené zelí, nakrouhané 200.0 g
  • Mrkev, na julienne nudličky 200.0 g
  • Salátová okurka, na kolečka 300.0 g
  • Rajčata, na kousky 300.0 g
  • Červená cibule, na proužky 100.0 g
  • Paprika červená, čerstvá 200.0 g
  • Mix salátových listů 200.0 g
  • Bramborové hranolky 1800.0 g
  • Pita chléb, na půlky 10.0 ks

Příprava

  1. Šavarma:

    • Velké veganské kousky případně překrojte na tenčí kusy.
    • Všechno koření smíchejte s cukrem.
    • Na prudkém ohni krátce opečte veganské kousky s cibulí.
    • Nakonec dochuťte kořenící směsí a promíchejte.
  2. Česnekový dip:

    • Majonézu smíchejte s rostlinným krémem, utřeným česnekem, sušeným česnekem a kořením.
  3. Přílohy a servírování:

    • Nakrájenou zeleninu vložte do chlebu, proložte opečenými veganskými kousky a přelijte česnekovým dipem. Jako přílohu vysmažte do křupava bramborové hranolky.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu