Veganský burger s karamelizovanou cibulí a medovo-hořčičným dresinkem
Vyzkoušejte náš recept na vynikající veganský burger doplněný medovo-horčičným dresinkem a karamelizovanou cibulí. Zamilují si ho vegani či vegetariáni, ale také hosté, kteří si burger bez klasického masa neumí představit.

Suroviny
Veganský burger s karamelizovanou cibulí a medovo-hořčičným dresinkem
−
+
€586.71
Maso:
The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2,26 kg
/ks
10.0 ks
0%

Vejce a výrobky z nich
Sojové boby a výrobky z nich
Salát Lollo Bianco (kudrnatý)
/ks
10.0 ks
0%
Veganský sýr
/ks
10.0 ks
0%
Rajčata
/g
400.0 g
0%
Kyselé nakládané okurky
/g
250.0 g
0%
Rostlinný olej
/ml
40.0 ml
0%
Červená cibule, nakrájená na kroužky
/g
300.0 g
0%
Cukr
/g
20.0 g
0%
Knorr Professional Kouřová esence 0,4 l
/g
20.0 g
0%
Dresink:
Hellmann's Vegan 2,5 kg
/g
300.0 g
0%

Celozrnná hořčice
/g
40.0 g
0%
Dijonská hořčice
/g
20.0 g
0%
Med
/g
40.0 g
0%
Citrónová šťáva
/ml
20.0 ml
0%
/
Maso:
-
Salát Lollo Bianco (kudrnatý) 10.0 ks
-
Veganský sýr 10.0 ks
-
Rajčata 400.0 g
-
Kyselé nakládané okurky 250.0 g
-
Rostlinný olej 40.0 ml
-
Červená cibule, nakrájená na kroužky 300.0 g
-
Cukr 20.0 g
-
Knorr Professional Kouřová esence 0,4 l 20.0 g
Dresink:
-
Celozrnná hořčice 40.0 g
-
Dijonská hořčice 20.0 g
-
Med 40.0 g
-
Citrónová šťáva 20.0 ml
Příprava
-
Maso:
- Rozehřejte gril nebo pánev na smažení a namažte ji olejem. Rozmražené maso grilujte cca. 8 minut, obracejte ho každé 2 minuty.
-
Dresink:
- Smíchejte všechny ingredience.
-
Karamelizovaná cibule:
- Cibuli smažte na oleji, dokud nebude průsvitná. Přidejte cukr a zkaramelizujte, abyste dosáhli požadované barvy.
-
Příloha:
- Každou housku zevnitř zlehka ugrilujte.
- Na spodní polovinu housky rozetřete větší množství dresinku, poté navrstvěte salát, grilované maso, plátek sýra, dvě rajčata a dva plátky nakládaných okurek.
- Navrch přidejte kečup smíchaný s kouřovou esencí a posypte karamelizovanou cibulí.