Suroviny

+

Vývar:

Vložka:

Servírování:

  • Jarní cibulka, pažitka, nakrájená 50.0 g
  • Řasa nori 2.0 paličky

Příprava

  1. Vývar:

    • Všechny přísady do vývaru dejte do hrnce s vodou, přidejte polovinu sójové omáčky Ketjap Manis a několik minut vařte, podle chuti dochuťte.
  2. Vložka:

    • Nudle vařte 3–4 minuty, poté sceďte a zchlaďte.
    • Ve druhé polovině sójové omáčky Ketjap Manis krátce zkaramelizujte kousky NoChicken Chunks.
    • Kukuřici podélně nakrájíme na menší kousky.
  3. Servírování:

    • Prohřáté nudle dejte do misek a poté z vývaru vařenou mrkev, shitake houby, zázvor, bambusové výhonky, pak choy, kukuřici, cukrový hrášek a karamelizované NoChicken Chunks.
    • Vše zalijte vroucím odvarem.
    • Posypeme jarní cibulkou, pokrájeným chilli a nakonec vložíme kousky řasy nori.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu