Vegetariánská bulka s nugetkami, salátem a veganskou majonézou

Suroviny
Vegetariánská bulka s nugetkami, salátem a veganskou majonézou
−
+
€1915.88
Nugety:
The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1,75KG
/g
540.0 g
0%
Zelenina:
Salátová okurka
/g
250.0 g
0%
Čerstvé mango, oloupané
/g
250.0 g
0%
Mrkev
/g
100.0 g
0%
Salát Lollo Rosso
/g
100.0 g
0%
Dip:
Hellmann's Vegan 2,5 kg
/ml
400.0 ml
0%

Mangové pyré
/g
100.0 g
0%
Knorr Professional Citrusová esence 0,4 l
/ml
25.0 ml
0%

Máta čerstvá
/g
10.0 g
0%
Barevný pepř, namletý nahrubo
/g
1.0 g
0%
Pečivo:
Hamburgerové bulky
/ks
10.0 ks
0%
/
Nugety:
Zelenina:
-
Salátová okurka 250.0 g
-
Čerstvé mango, oloupané 250.0 g
-
Mrkev 100.0 g
-
Salát Lollo Rosso 100.0 g
Dip:
-
Mangové pyré 100.0 g
-
Máta čerstvá 10.0 g
-
Barevný pepř, namletý nahrubo 1.0 g
Pečivo:
-
Hamburgerové bulky 10.0 ks
Příprava
-
Nugety:
- Nugety usmažte do křupava ve frituře nebo ve vysoké vrstvě tuku a přendejte na papírovou utěrku, aby odsál přebytek tuku.
-
Zelenina:
- Okurku nakrájejte na tenká kolečka, mango na plátky, mrkev na julienne nudličky, salát rozdělte na menší díly.
-
Dip:
- Majonézu smíchejte s mangovým pyré, citrusovou esencí, nakrájenou mátou a pepřem.
-
Pečivo:
- Bulky rozkrojte napůl, namažte dipem a vložte jednotlivé ingredience. Přelijte dipem.