Menu

Suroviny

+

Na nakládanou cibuli:

  • Voda 50.0 ml
  • Bílý vinný ocet 100.0 ml
  • Cukr 60.0 g
  • Sůl 10.0 g
  • Kmín 4.0 g
  • Nové koření 1.0 g
  • Bobkový list 1.0 g
  • Červená cibule 500.0 g

Na dresink:

Na burger:

Servírování:

  • Bramborové hranolky 900.0 g

Připravte luxusní pikantní vege burger s jalapeňo a nakládanou cibulkou, s rozteklým čedarem, ovoněný čerstvým koriandrem. Tady je recept.

...

Příprava

  1. Na nakládanou cibuli:

    • V hrnci připravte marinádu smícháním vody, octa, cukru, soli, kmínu, nového koření a bobkového listu. Vše přiveďte k varu.
    • Cibuli oloupejte, nakrájejte na kolečka a přidejte do nálevu. 
    • Dobře promíchejte a dejte na 24 hodin do lednice.
  2. Na dresink:

    • Smíchejte majonézu s kečupem, nasekanými jalapeños, tekutou esencí a nasekaným koriandrem.
  3. Na burger:

    • Housky rozkrájejte na poloviny a zlehka opečte po nakrojené straně.
    • Grilujte rozmrazené NoBeef Burgers, navrch dejte plátek sýra a dopečte, aby se rozpustil.
    • Spodní část housky potřete dresinkem, poté navrstvěte salát, dvě grilované placičky NoBeef Burger, nakládanou cibuli a jalapeňos.
    • Nakonec přidejte ještě dresink a přiložte druhou polovinou housky.  
  4. Servírování:

    • Podávejte s hranolkami.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu