Menu

Suroviny

+

Kebab:

Zelenina:

  • Salátová okurka 300.0 g
  • Barevné papriky 300.0 g
  • Rajčata 200.0 g
  • Toskánský salát mix 150.0 g

Česnekový dip:

Servírování:

  • Braborové hranolky 1000.0 g
  • Pita chleba 5.0 kus

Příprava

  1. Kebab:

    • Veganské kousky pokrájejte na tenké proužky.
    • Smíchejte dohromady koření na kuře, uzenou papriku, oregano, bazalku, česnek, cukr a skořici.
    • Na oleji opečte nakrájené veganské nudličky s cibulí nakrájenou na proužky.
    • Nakonec přidejte koření a zamíchejte.
  2. Zelenina:

    • Okurku a papriky nakrájejte na proužky, rajčata na čtvrtky a cibuli na kroužky. Poté smíchejte se salátovým mixem.
  3. Česnekový dip:

    • Majonézu smíchejte s podmáslím, utřeným česnekem, granulovaným česnekem, solí a pepřem.
  4. Servírování:

    • Kebab servírujte s česnekovým dipem, zeleninou, grilovaným pita chlebem a s vysmaženými hranolky. Hotový pokrm ozdobte sezónními bylinkami.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu