Vepřová líčka v omáčce velouté s fazolovými boby a plněnými saccottini
K přípravě líček doporučujeme použít tlakový hrnec. Umožní rychlé vaření v malém množství vývaru, který můžete následně využít k přípravě silné omáčky.

Suroviny
Vepřová líčka v omáčce velouté s fazolovými boby a plněnými saccottini
−
+
€798.56
Vývar/líčka
Voda
/ml
2000.0 ml
0%
KNORR Professional Hovězí bujón 1 kg
/g
50.0 g
0%
.png)
Mrkev, nakrájená
/g
100.0 g
0%
Petržel, nakrájená
/g
100.0 g
0%
Bobkový list
/kus
3.0 kus
0%
Nové koření
/kuliček
5.0 kuliček
0%
Vepřová líčka (20 ks)
/g
2000.0 g
0%
Omáčka velouté
Máslo
/g
50.0 g
0%
Pšeničná mouka hladká
/g
50.0 g
0%
Vývar z vaření líček
/ml
500.0 ml
0%
Smetana 30%
/ml
100.0 ml
0%
Sůl Podle Chuti
/
0.0
0%
Fazolové boby
Máslo
/g
30.0 g
0%
Fazolové boby, vařené (mražené)
/g
600.0 g
0%
Máta čerstvá
/g
10.0 g
0%
Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1 l
/g
20.0 g
0%

/
Vývar/líčka
-
Voda 2000.0 ml
-
Mrkev, nakrájená 100.0 g
-
Petržel, nakrájená 100.0 g
-
Bobkový list 3.0 kus
-
Nové koření 5.0 kuliček
-
Vepřová líčka (20 ks) 2000.0 g
Omáčka velouté
-
Máslo 50.0 g
-
Pšeničná mouka hladká 50.0 g
-
Vývar z vaření líček 500.0 ml
-
Smetana 30% 100.0 ml
-
Sůl Podle Chuti
Fazolové boby
-
Máslo 30.0 g
-
Fazolové boby, vařené (mražené) 600.0 g
-
Máta čerstvá 10.0 g
Příprava
-
Vývar/líčka
- Z uvedených ingrediencí udělejte vývar a uvařte v něm líčka.
-
Omáčka velouté
- Z másla a mouky udělejte světlou jíšku, rozmíchejte ji s vývarem z vaření líček a vařte cca 2 minuty.
- Následně přidejte smetanu, promíchejte a dochuťte.
-
Fazolové boby
- Do rozpuštěného másla přidejte boby, mátu a esenci zeleninového bujónu. Ohřejte aodstavte.
-
Servírování
- Těstovinové uzlíčky uvařte v osolené vodě, položte na talíř spolu s líčky přelitými omáčkou, ochucenými boby, nakládanou cibulí a hráškovými klíčky.