+

Vývar

  • Hovězí maso 800 g
  • Voda 3000 ml
  • Anýz 5 kus
  • Skořice celá 2 kus
  • Palička česneku 1 kus
  • Kafírových/limetkových lístků 5 kus
  • Zázvor 100 g
  • Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l (2) 70 ml
  • Hnědý cukr podle chuti

Vložka

  • Rýžové nudle 500 g
  • Limetka 5 kus
  • Fazolové klíčky 150 g
  • Čerstvý koriandr podle chuti
  • Pažitka podle chuti
  • Čerstvé chilli podle chuti
  • Rybí omáčka podle chuti
  1. Vývar

    • Z připravených ingrediencí uvařte klasickým způsobem vývar.
    • Hotový vývar sceďte, maso ponechejte k servírování.
  2. Vložka

    • Nudle namočte a uvařte, následně naporcujte do misek a ozdobte tenkými plátky hovězího masa, kousky limetky a klíčky.
    • Zalijte vývarem, dochuťte bylinkami a rybí omáčkou.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.