Vietnamská polévka Pho Bo s rýžovými nudlemi a hovězím masem
Lahůdka pro všechny milovníky polévek a vývarů. Svěží, pikantně kyselá chuť obohacená koriandrem ideálně zapadá do kulinárních trendů.

Suroviny
Vývar
-
Hovězí maso 800 g
-
Voda 3000 ml
-
Anýz 5 kus
-
Skořice celá 2 kus
-
Palička česneku 1 kus
-
Kafírových/limetkových lístků 5 kus
-
Zázvor 100 g
-
Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l (2) 70 ml
-
Hnědý cukr podle chuti
Vložka
-
Rýžové nudle 500 g
-
Limetka 5 kus
-
Fazolové klíčky 150 g
-
Čerstvý koriandr podle chuti
-
Pažitka podle chuti
-
Čerstvé chilli podle chuti
-
Rybí omáčka podle chuti
Příprava
-
Vývar
- Z připravených ingrediencí uvařte klasickým způsobem vývar.
- Hotový vývar sceďte, maso ponechejte k servírování.
-
Vložka
- Nudle namočte a uvařte, následně naporcujte do misek a ozdobte tenkými plátky hovězího masa, kousky limetky a klíčky.
- Zalijte vývarem, dochuťte bylinkami a rybí omáčkou.