Menu

Suroviny

+

Vývar

  • Hovězí maso 800.0 g
  • Voda 3000.0 ml
  • Anýz 5.0 kus
  • Skořice celá 2.0 kus
  • Palička česneku 1.0 kus
  • Kafírových/limetkových lístků 5.0 kus
  • Zázvor 100.0 g
  • Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l (2) 70.0 ml
  • Hnědý Cukr Podle Chuti

Vložka

  • Rýžové nudle 500.0 g
  • Limetka 5.0 kus
  • Fazolové klíčky 150.0 g
  • Cerstvý Koriandr Podle Chuti
  • Pažitka Podle Chuti
  • Cerstvé Chilli Podle Chuti
  • Rybí Omáčka Podle Chuti

Příprava

  1. Vývar

    • Z připravených ingrediencí uvařte klasickým způsobem vývar.
    • Hotový vývar sceďte, maso ponechejte k servírování.
  2. Vložka

    • Nudle namočte a uvařte, následně naporcujte do misek a ozdobte tenkými plátky hovězího masa, kousky limetky a klíčky.
    • Zalijte vývarem, dochuťte bylinkami a rybí omáčkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu