Zelená zelenina se žlutým kari
Při vaření zeleniny dbejte na to, aby si zachovala svou strukturu a křupavost. Uvědomte si, že bude ještě dušená v omáčce.

Suroviny
Zelená zelenina se žlutým kari
−
+
€207.18
Zelenina
Fazolové lusky zelené
/g
500.0 g
0%
Cuketa čerstvá
/g
400.0 g
0%
Cukrový hrášek
/g
200.0 g
0%
Zelený chřest
/g
250.0 g
0%
Brokolice čerstvá
/g
600.0 g
0%
Omáčka
Cibule, na kostičky
/g
200.0 g
0%
Kokosový olej, na smažení
/ml
0.0 ml
0%
Stroužek česneku, plátky
/kus
5.0 kus
0%
Cukr, hnědý
/g
30.0 g
0%
Rybí omáčka
/g
50.0 g
0%
Citronová tráva
/kus
2.0 kus
0%
Kafírové listy
/g
0.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l
/l
1.3 l
0%
Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1 l
/ml
60.0 ml
0%

Šťáva z limetky
/ml
100.0 ml
0%
Sůl a pepř
/g
0.0 g
0%
/
Zelenina
-
Fazolové lusky zelené 500.0 g
-
Cuketa čerstvá 400.0 g
-
Cukrový hrášek 200.0 g
-
Zelený chřest 250.0 g
-
Brokolice čerstvá 600.0 g
Omáčka
-
Cibule, na kostičky 200.0 g
-
Kokosový olej, na smažení
-
Stroužek česneku, plátky 5.0 kus
-
Cukr, hnědý 30.0 g
-
Rybí omáčka 50.0 g
-
Citronová tráva 2.0 kus
-
Kafírové listy
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 1.3 l
-
Šťáva z limetky 100.0 ml
-
Sůl a pepř
Příprava
-
Zelenina
- Očištěnou zeleninu libovolně nakrájejte, blanšírujte a potom prolijte studenou vodou. Snažte se, aby měla zelenina podobnou velikost.
-
Omáčka
- Cibuli opečte na kokosovém oleji, přidejte, česnek, kari pastu, hnědý cukr, rybí omáčku, drobně nasekanou citronovou trávu a celé kafírové listy. Vše chvíli restujte.
- Zalijte Ramou Cremefine, ochuťte esencí, solí, pepřem a šťávou z limetky.
- Vařte několik minut na mírném ohni.
- Promíchejte se zeleninou.