This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Úvod, vybavení a ingredience (Launceston Place)
Seznamte se s šéfkuchařem Murphym z londýnského Launceston Place. Seznamte se s komplexními prvky tohoto pokrmu – chorizo gelem a citrónovým pyré doprovázeným chapadlem z grilované chobotnice, do křupava vysmaženou kuřecí kůží a chipsem z quinoy s majonézou.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Chobotnice s chorizem & citrónovým pyré – 1. část
Úvodní část začíná chorizo gelem, kombinací chorizo fondu a gelového espressa. Naučte se vytvořit dokonalou konzistenci a zjistěte, jak vakuovací stroj dokáže odstranit bubliny a stlačit vaši emulzi.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Chobotnice s chorizo gelem & citronovým pyré - 2. část
Ve 2. části si připravíte přísady. Nejprve na pánvi opečte chobotnici, poté osmažte kuřecí křídlo a křupinku z quinoy. Začněte ohřívat chorizo, omáčku z olihní s vložkou brunoise, než okořeníte a ozdobíte lupínek kuřecí majonézou a trochou křupavé kuřecí kůže.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Chobotnice s chorizo gelem & citronovým pyré - 3. část
V 3. části uděláte konečnou tečku servírováním pokrmu spojením chobotnice, kuřecího křídla a quinoa lupínkem. Nakonec dozdobíte pokrm jemnými kostičkami brunoise, chorizo gelem a čerstvým citronovým pyré.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Úvod (Café Del Sol)
Šéfkuchař Duiker, executive šéfkuchař Café Del Sol v Johannesburgu, se ponoří nejprve do procesu emulgace, než se podělí o své tři výběry dne – vegetariánskou, rostlinnou a holandskou emulzi.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Pomerančový gel - 1. část
S použitím agaru, pomerančové šťávy, vanilkové pasty a základního sirupu Chef Duiker začne s přípravou pomerančového gelu. Naučte se vytvořit základ pro citrusovou emulzi a přejděte následně k 2. části pro dokončení pokrmu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

7. Pomerančový gel - 2. část
V 2. části šéfkuchař vás provede závěrečnými kroky přípravy gelu. Směs se promíchá a přecedí, než se odstaví, aby vychladla.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

8. Servírování pomerančového gelu
Šéfkuchař Duiker kombinuje pomerančový gel s lesknoucím čokoládovým dortíkem. Naučte se tuto sladkou pochoutku atraktivně odprezentovat a naservírovat.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

9. Suroviny na Salsu Verde
Seznamte se s mnoha čerstvými přísadami v této rostlinné a aromatické emulzi.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

10. Salsa Verde
Připravte si tuto jednoduchou salsu spojením ingrediencí v turbo mixéru a získejte tipy na dokonalé kombinace z masem a rybou, které se k ní hodí.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

11. Holandská omáčka
Nakonec zakončete klasickou Hollandaise emulzí - kombinací másla a žloutků s japonským citrusovým ochucení. Naučte se důležité techniky šlehání a teploty, abyste předešli srážení emulze.