![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-grilovat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.png/1616423839294.png)
1. Úvod do grilování
Národní šampión v grilování, šéfkuchař Abdul Yaseen z restaurace Darbaar vám ukáže, jak se stát pánem grilu. Uvede vás do světa grilování a barbecue, naučí vás všechny techniky, ukáže potřebné vybavení, dovednosti a přísady. Od nákupu surovin přes marinování ryb až po použití robata grilu - je tu spousta věcí, které vám pomohou začít.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-grilovat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1169304740/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.png/1616423850554.png)
2. Příprava vaší kuchyně pro grilování
Pojďte s námi na virtuální prohlídku po kuchyni v restauraci Darbaar. Šéfkuchař Abdul Yaseen vám ukáže základní vybavení pro dobré grilování a barbecue, od grilování na robata grilu po dosažení dokonalých výsledků v peci tandoor.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-grilovat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1415055038/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.png/1616423888473.png)
3. Nákup kvalitních ingrediencí
Šéfkuchař Abdul Yaseen vás seznámí s důležitostí kvalitních surovin, od nákupu sezónních surovin až po skladování koření pro dosažení nejlepších výsledků, stejně jako s tipy, jak zajistit čerstvost ryb a masa.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-grilovat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1444675243/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.png/1616423911664.png)
4. Jak připravit a marinovat rybu v celku
Pro nejlepší výsledky na grilu je důležitá příprava, koření a také marinování celých ryb.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-grilovat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_134089663/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1603362259318.jpg)
5. Mořský vlk se zeleninou na robata grilu
Naučte se grilovat a vařit na páře celé ryby na robata grilu, abyste pokaždé měli dokonale opečenou kůži a jemné maso.