![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-na-gastro-odpad-v-restauraci/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600931156390.jpg)
1. Úvod do odpadového hospodářství
V tomto videu se setkáte s šéfkuchařem Richardem Greenem, který představí některé z hlavních dopadů a opatření, která lze podniknout ke snížení množství gastro odpadu v restauraci.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-na-gastro-odpad-v-restauraci/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600931178574.jpg)
2. Jak kontrolovat množství produkovaného odpadu
Naučte se, co má být účelem kontroly produkce odpadu ve vaší restauraci a jak jí provádět.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-na-gastro-odpad-v-restauraci/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_452713798/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600931305537.jpg)
3. Efektivní nákupování
Jedním ze způsobů, jak snížit množství gastro odpadu v kuchyni restaurace, je efektivní nakupování potravin. Ponořte se do toho, proč je to důležité, a získejte několik tipů, jak na to.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-na-gastro-odpad-v-restauraci/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600931193380.jpg)
4. Řízení zásob a sestavení menu v restauraci
Provozní manažer Santosh Shetty vás řekne o výhodách sestavení menu dle současných trendů.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-na-gastro-odpad-v-restauraci/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600931458079.jpg)
5. Plánované řízení odpadu při přípravě a výrobě
Naučte se několik tipů a triků, jak co nejlépe využít svůj gastro odpad a snížit tak celkové náklady na odpad.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-na-gastro-odpad-v-restauraci/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600931475542.jpg)
6. Jak na zbytky z talířů
Jak můžete minimalizovat zbytky a odpad, který zůstává na talířech hostů vaší restaurace? Podívejte se na toto video a dozvíte se více.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/jak-na-gastro-odpad-v-restauraci/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_100224553/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1601026299835.jpg)
7. Jak na zbytky z bufetové nabídky
Dobrým způsobem minimalizování zbytků a odpadu z bufetového servírování je naučit se, jak správně odhadnout, kolik lidí očekáváte. Podívejte se na toto video a získejte několik dalších tipů.