Menu

01:43

1. Úvod do odpadového hospodářství

V tomto videu se setkáte s šéfkuchařem Richardem Greenem, který představí některé z hlavních dopadů a opatření, která lze podniknout ke snížení množství gastro odpadu v restauraci. 

00:54

2. Jak kontrolovat množství produkovaného odpadu

Naučte se, co má být účelem kontroly produkce odpadu ve vaší restauraci a jak jí provádět.

02:24

3. Efektivní nákupování

Jedním ze způsobů, jak snížit množství  gastro odpadu v kuchyni restaurace, je efektivní nakupování potravin. Ponořte se do toho, proč je to důležité, a získejte několik tipů, jak na to. 

02:24

4. Řízení zásob a sestavení menu v restauraci

Provozní manažer Santosh Shetty vás řekne o výhodách sestavení menu dle současných trendů. 

02:22

5. Plánované řízení odpadu při přípravě a výrobě

Naučte se několik tipů a triků, jak co nejlépe využít svůj gastro odpad a snížit tak celkové náklady na odpad. 

02:19

6. Jak na zbytky z talířů

Jak můžete minimalizovat zbytky a odpad, který zůstává na talířech hostů vaší restaurace? Podívejte se na toto video a dozvíte se více.

02:19

7. Jak na zbytky z bufetové nabídky

Dobrým způsobem minimalizování zbytků a  odpadu z bufetového servírování je naučit se, jak správně odhadnout, kolik lidí očekáváte. Podívejte se na toto video a získejte několik dalších tipů.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu