Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

04:40

1. Příprava vybavení

Mise En Place je proces přípravy ingrediencí a vybavení před samotným servisem. Pochopíte výhody připraveného vybavení a přísad včetně osvědčených postupů, které je třeba během Mise En Place dodržovat. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:19

2. Kuchařská terminologie

Existuje rozsáhlý seznam terminologie a pojmů používaných v kuchyni. Podíváme se na nejběžnější pojmy a na to, co znamenají. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

05:32

3.  Příprava ovoce a zeleniny na krájení 

Před vařením zeleniny je třeba provést přípravné práce, aby byla zajištěna celková kvalita a konzistence. Naučte se, jak správně připravit ovoce a zeleninu na krájení. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:07

4. Techniky krájení

Existuje mnoho pokrmů, které vyžadují nakrájení zeleniny do specifických a jednotných tvarů a velikostí. Provedeme vás základními technikami a tím, k čemu se nejlépe hodí. 

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu