Menu

04:40

1. Příprava vybavení

Mise En Place je proces přípravy ingrediencí a vybavení před samotným servisem. Pochopíte výhody připraveného vybavení a přísad včetně osvědčených postupů, které je třeba během Mise En Place dodržovat. 

03:19

2. Kuchařská terminologie

Existuje rozsáhlý seznam terminologie a pojmů používaných v kuchyni. Podíváme se na nejběžnější pojmy a na to, co znamenají. 

05:32

3.  Příprava ovoce a zeleniny na krájení 

Před vařením zeleniny je třeba provést přípravné práce, aby byla zajištěna celková kvalita a konzistence. Naučte se, jak správně připravit ovoce a zeleninu na krájení. 

02:07

4. Techniky krájení

Existuje mnoho pokrmů, které vyžadují nakrájení zeleniny do specifických a jednotných tvarů a velikostí. Provedeme vás základními technikami a tím, k čemu se nejlépe hodí. 

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu