1. Ze zahrady na stůl : Úvod”
Šéfkuchař Maritz z Longridge Wine Estate představí menu bohaté na sezónní produkty z organické zahrady restaurace. Naučíte se uvařit dvě jihoafrická jídla - grilovanou chobotnici a polentovo-pistáciový koláč - a přitom si dopřejete produkty vypěstované přímo doma na své zahradě.
2. Organické vaření
Šéfkuchař Maritz nasdílí vizi své restaurace - koncept „Ze zahrady přímo na stůl“ přináší organické vaření s udržitelným přístupem.
3. Příprava grilované chobotnice – 1. část
Od grilování chobotnice přes výrobu čatní, crackrů a salsy - pusťte se do 1. části. Naučte se špičkové tipy pro ochucení a grilování chobotnice společně s prípravou čerstvých a sezónních příloh.
4. Servírování grilované chobotnice – 2.část
Ve 2. dílu se dozvíte, jak naservírovat všechny součásti dohromady, počínaje základem udělaném z čatní, zakončenou chobotnicí, salsou a creckry se širokými fazolovými výhonky na ozdobu.
5. Příprava polentového koláče s pistáciemi – 1.část
Tento jednoduchý koláč nepřekrývá své chutě a texturu. Naučte se upéct korpus bez pšenice a mléčných výrobků, pouze s ingrediencemi jako je citronová kůra, pistácie, olivový olej a mandle.
6. Ingredience k servírování polentového koláče s pistáciemi - 2.část
Šéfkuchař Maritz se podělí o jednu z klíčových součástí dezertu - ovoce Guava. Kombinace guavy s kardamomem, vanilkou, skořicovou kůrou a Chandon blanc vytvoří lahodný sirup a pyré. Dezert servíruje s kokosovým jogurtem a opečenými kokosovými lupínky.
7. Servírování polentového koláče s pistáciemi – 3.část
Smíchejte všechny ingredience a spojte piškot se zálivkou ze sirupu, kokosových kousků a vypěněného kokosového jogurtu.