Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:29

1. Úvod

Šéfkuchaři Frederic Duval a Murphy vám představí dva způsoby zpracování základního suflé. Vyzkoušejte sladkou nebo slanou variantu. Ukážeme vám techniky a zapomenete na to, že toto jídlo má pověst náročného na přípravu.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:35

2. Ingredience

Začněte od základu – moukou, vejci a máslem zahuštěným roquefortskou nivou a promíchejte s panko strouhankou.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:57

3. Suflé s roquefortem - část 1

Suflé začněte přípravou klasické bílé jíšky, směsi mouky T45 a rozpuštěného másla vyšlehaného s mlékem.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:56

4. Suflé s roquefortem - část 2

Rozpusťte rokfort a připravte si bešamel, před šleháním a odstavením přidejte žloutky.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:16

4. Suflé s roquefortem - část 3

Jako další se naučte techniku ​​přípravy forem na suflé. Kartáčujte, ochlaďte, vyšleháte a dotáhněte to do úspěšného konce.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:23

5. Suflé s roquefortem - část 4

Ve 4. části vás provedeme posledními kroky: vařením, prezentací a servírováním jídla! Naučte se, jak upéct suflé pro dekadentní výsledky a působivé servírování.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:08

6. Vybavení a ingredience

Šéfkuchař Murphy z Launceston Place přináší nótu sladkosti s rýžovým pudingovým suflé z passion fruit / mučenky. Seznamte se s potřebnou přípravou a také s přísadami, ze kterých se tento pokrm skládá.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:09

7. Sufflé z rýžového pudinku s marakujou - část 1

Začněte šleháním a mícháním ingrediencí, abyste vytvořili základ rýžového pudinku a světlé bílé těsto, než přejdete k části 2.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:34

8. Sufflé z rýžového pudinku s marakujou - část 2

Podívejte se na závěrečnou část, kde se dozvíte teploty a časy pečení, a také tipy na texturovaný talíř s osvěžující jogurtovou zmrzlinou.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu