Menu

01:29

1. Úvod

Šéfkuchaři Frederic Duval a Murphy vám představí dva způsoby zpracování základního suflé. Vyzkoušejte sladkou nebo slanou variantu. Ukážeme vám techniky a zapomenete na to, že toto jídlo má pověst náročného na přípravu.

01:35

2. Ingredience

Začněte od základu – moukou, vejci a máslem zahuštěným roquefortskou nivou a promíchejte s panko strouhankou.

02:57

3. Suflé s roquefortem - část 1

Suflé začněte přípravou klasické bílé jíšky, směsi mouky T45 a rozpuštěného másla vyšlehaného s mlékem.

01:56

4. Suflé s roquefortem - část 2

Rozpusťte rokfort a připravte si bešamel, před šleháním a odstavením přidejte žloutky.

03:16

4. Suflé s roquefortem - část 3

Jako další se naučte techniku ​​přípravy forem na suflé. Kartáčujte, ochlaďte, vyšleháte a dotáhněte to do úspěšného konce.

02:23

5. Suflé s roquefortem - část 4

Ve 4. části vás provedeme posledními kroky: vařením, prezentací a servírováním jídla! Naučte se, jak upéct suflé pro dekadentní výsledky a působivé servírování.

02:08

6. Vybavení a ingredience

Šéfkuchař Murphy z Launceston Place přináší nótu sladkosti s rýžovým pudingovým suflé z passion fruit / mučenky. Seznamte se s potřebnou přípravou a také s přísadami, ze kterých se tento pokrm skládá.

02:09

7. Sufflé z rýžového pudinku s marakujou - část 1

Začněte šleháním a mícháním ingrediencí, abyste vytvořili základ rýžového pudinku a světlé bílé těsto, než přejdete k části 2.

02:34

8. Sufflé z rýžového pudinku s marakujou - část 2

Podívejte se na závěrečnou část, kde se dozvíte teploty a časy pečení, a také tipy na texturovaný talíř s osvěžující jogurtovou zmrzlinou.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu