This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Úvod
Říká se, že jíme očima - zjistěte, jak můžete ještě více vylepšit techniky servírování s šéfkuchařem Coetzeem z Johannesburgu. Ukážeme vám, jak důležité je servírování v kulinářském umění a naučíme vás techniky, nástroje a trendy na příkladech sezónních receptů.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Co je potřeba vzít v úvahu při servírování jídla
Šéfkuchař Coetzee s vámi v tomto kurzu nasdílí, jaký estetický efekt má správně naservírované jídlo, představí vám tipy na praktičnost, rychlost a replikaci servírování včetně stylu a možného použití sezónních ingrediencí.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Sladké brambory a další přílohy
Zatímco nám šéfkuchař Coetzee ukazuje využití sladkých brambor, diskutuje při tom o dalších možných přílohách, které dotvoří dokonalé jídlo. Naučte se, jak využívat tyto elementy esteticky, od teploty po texturu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Výběr správného nádobí
I tvar vašeho nádobí pro servírování může hrát roli! Zjistěte, jak využívat mřížkový systém, aby se zabránilo vzniku mrtvých bodů na talíři.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Co dělat a co nedělat
Šéfkuchař Coetzee pomocí sezónního salátu předvede, co dělat a nedělat při servírování jídla. Pokud chcete vylepšit váš styl servírování v krátkém čase a docílit perfektních výsledků, koukněte na naše tipy týkající se barev, struktury a vrstvení.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Sladké brambory (kulatý talíř)
Provedeme vás procesem servírování sladkých brambor, kozího mléka a pěny s použitím kulatého talíře.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Květák (hranatý talíř)
Šéfkuchař Coetzee ukáže, jak pracuje s hranatým talířem jednoduchými tóny při servírování salátu s květákem. Experimentujte a představujte si jídlo ještě předtím, než ho opravdu naservírujete a vytvořte skvělé pokrmy!