02:11

1. Úvod

Italský kuchař Alessandro Bay z restaurace Diciannove vám ukáže, co potřebujete k přípravě dokonalých těstovin, od základního vybavení přes výrobu těsta až po uvaření těstovin k dokonalosti.

01:18

2. Vybavení kuchyně

Naučte se, jak připravit vaší kuchyni na správnou výrobu těstovin, s našimi tipy pro vás - od správné pokojové teploty pro dokonalé těsto.

03:10

3. Jak připravit těsto na těstoviny

Sledujte, jak šéfkuchař Alessandro Bay jednoduše a snadno připraví čerstvé domácí těstoviny. Dozvíte se, jak pokaždé dosáhnout správného poměru mouky a vajec, a také hníst těsto do té správné konzistence.

03:43

4. Příprava tagliatelle

Osvojte si techniku vyválení těstovin, získání správné tloušťky a vykrojení plátků těsta do požadovaných tvarů. Šéfkuchař Alessandro Bay nám ukáže, jak vyrábět tagliatelle a tagliolini, a podělí se o tipy na jejich skladování a zamražení.

05:49

5. Tagliatelle s hovězím ragú -  Ingredience a vaření

Sledujte šéfkuchaře Alessandro Bay a jeho přípravu typického italského jídla, tagliatelle s hovězím ragú, včetně špičkových tipů na vaření tagliatelle a použítí vody od vaření těstovin k vytvoření hedvábné omáčky.