This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Úvod a vybavení
Šéfkuchař Marzio Zacchi v londýnské italské restauraci Osteria Antica Bologna vám představí Piemonte, region v severní Itálii, který se může pochlubit autentickými a provoněnými ingrediencemi. Naučte se vařit risotto z bílých lanýžů, vitello tonnato nebo tradiční telecí kotlety.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Nákup kvalitních ingrediencií
Šéfkuchař Zacchi zdůrazňuje důležitost použití kvalitních surovin při vaření tradičních produktů piemontské kuchyně. Popisuje význam lískových ořechů v italské kuchyni. Věnuje se i sezónnosti a dodavatelům slavných bílých lanýžů Alba.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Risotto z bílých lanýžů
Šéfkuchař Zacchi připravuje tradiční italské jídlo s piemontskými bílými lanýži. Následujte tutorial krok za krokem a naučte se tuto krémovou dekadentní piemontskou specialitu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Vitella Tonnato
Seznamte se s vitella tonnato, piemontskou pochoutkou z telecího masa doprovázenou omáčkou z tuňáka a majonézy. Naučte se tento pokrm připravovat tak jako místní!
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Telecí kotletky s restovanými bramborami ve stylu Piemonte
Zahřejte pánev na telecí kotlety piedmontského stylu se restovanými bramborami. Naučte se, jak správně dochutit telecí maso, zatímco budete restovat brambory pro tento jednoduchý pokrm z jedné pánve!