Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:32

1. Ze zahrady na stůl : Úvod”

Šéfkuchař Maritz z Longridge Wine Estate představí menu bohaté na sezónní produkty z organické zahrady restaurace. Naučíte se uvařit dvě jihoafrická jídla - grilovanou chobotnici a polentovo-pistáciový koláč - a přitom si dopřejete produkty vypěstované přímo doma na své zahradě.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:47

2. Organické vaření

Šéfkuchař Maritz nasdílí vizi své restaurace - koncept „Ze zahrady přímo na stůl“ přináší organické vaření s udržitelným přístupem. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

04:23

3. Příprava grilované chobotnice – 1. část

Od grilování chobotnice přes výrobu čatní, crackrů a salsy - pusťte se do 1. části. Naučte se špičkové tipy pro ochucení a grilování chobotnice společně s prípravou čerstvých a sezónních příloh.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:18

4. Servírování grilované chobotnice – 2.část

Ve 2. dílu se dozvíte, jak naservírovat všechny součásti dohromady, počínaje základem udělaném z čatní, zakončenou chobotnicí, salsou a creckry se širokými fazolovými výhonky na ozdobu.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:05

5. Příprava polentového koláče s pistáciemi – 1.část

Tento jednoduchý koláč nepřekrývá své chutě a texturu. Naučte se upéct korpus bez pšenice a mléčných výrobků, pouze s ingrediencemi jako je citronová kůra, pistácie, olivový olej a mandle.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:45

6. Ingredience k servírování polentového koláče s pistáciemi -  2.část

Šéfkuchař Maritz se podělí o jednu z klíčových součástí dezertu - ovoce Guava. Kombinace guavy s kardamomem, vanilkou, skořicovou kůrou a Chandon blanc vytvoří lahodný sirup a pyré. Dezert servíruje s kokosovým jogurtem a opečenými kokosovými lupínky.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:11

7. Servírování polentového koláče s pistáciemi – 3.část

Smíchejte všechny ingredience a spojte piškot se zálivkou ze sirupu, kokosových kousků a vypěněného kokosového jogurtu.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu