This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Úvod
Ponořte se do tajů sous-vide s Jonathanem Duikerem, šéfkuchařem z restaurace Café Del Sol. Šéfkuchař Duiker vás provede technikami přípravy a vaření, které vám předvede na pokrmu z kachny a bobů edamame. Naučte se techniku, která vždy zaručí konzistentní a křehké výsledky.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Přísady
Šéfkuchař Duiker chystá přísady na tento pokrm. Od exotických hub až po čerstvé třešně a kachní prsa: naučte se, kterými čerstvými přísadami doplnit šťavnaté pokrmy vařené metodou sous-vide.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Kachna sous-vide pečená na pánvi se šťávou s lesními plody
Začneme s konzervační směsí s citrónovou kůrou, kterou pak okořeníme kachnu a vložíme ji spolu s dalšími dochucovadly do sáčku na sous-vide. Teď je čas připravit kachnu metodou sous-vide! Naučte se techniku ponoření do ledové lázně, která kachní prsa opět zchladí na pokojovou teplotu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Kachna sous-vide pečená na pánvi s omáčkou s lesním ovocem – vaření (1. část)
Čas servírovat. Než připravíte rozvar z lesního ovoce a redukovaný kachní fond, nejprve opečte kachnu a zkaramelizujte kůžičku.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Kachna sous-vide pečená na pánvi s omáčkou s lesním ovocem – vaření (2. část)
Orestujte exotické houby spolu s boby edamame a poté se pusťte do sladkého doplňku: macerovaných třešní s moučkovým cukrem. Pak přísady zkombinujte a dokonale naservírujte na talíř. Nahoru přijde sladká šťáva, polní květiny a hráškové výhonky.