Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:55

Úvod

Seznamte se s Gilesem Edwardsem, výkonným šéfkuchařem restaurace La Tête v Kapském městě. Tato restaurace se řídí filozofií „z farmy na stůl“, využívá techniky „zužitkovat vše“, čímž redukuje odpad a vytváří jedinečné a výtečné pokrmy.  Připravte hovězí srdce dvěma způsoby – vytvořte kulinářské skvosty z podceňovaných kousků masa.  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:20

Překážky konceptu „zužitkovat vše“

Žádný kulinářský koncept není bez překážek.  Člověk musí pochopit výzvy, které s sebou přístup „zužitkovat vše“ nese, od přepravy až po získávání potravin a udržitelnost. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:49

Hovězí srdce – Příprava

Než se naučíte, jak zachránit nadbytečný tuk na další pokrmy, začnete s přípravou hovězího srdce na vaření, ořezáváním a řezy na otevření srdce. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:24

Grilované hovězí srdce – 1. část

V 1. části uvidíte, jak hovězí srdce nakrájet a okořenit, než se pustíte do 2. části.  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:45

Grilované hovězí srdce – 2. část

Naučte se několik jednoduchých kroků, jak grilovat maso a získat vzhled se stopami po grilu.  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:44

Grilované hovězí srdce – 3. část, francouzská zálivka vinaigrette

Naučte se recept a techniku, jak vytvořit vynikající, čerstvou a aromatickou zálivku vinaigrette, kterou se hovězí srdce dochutí. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:28

Grilované hovězí srdce – 4. část, servírování

Naučte se, jakým způsobem grilované hovězí srdce podávat, zkombinovat ho s čerstvým kaparovým salátem, francouzskou zálivkou vinaigrette a šťávou z masa. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:46

Tatarák z hovězího srdce – 1. část

Dalším pokrmem je tatarák ze srdce, nejprve probereme přípravu a krájení hovězího srdce na malé kousky, pak se ve 2. části naučíte recept na ochucení tataráku.  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:25

Tatarák z hovězího srdce – 2. část

Podívejte se na 2. část a naučte se, jak tatarák jednoduše servírovat. 

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu