Menu

Suroviny

+

Příprava

Fazole

  • Anglická slanina 1000.0 g
  • Vejce 10.0 ks
  • 10 Ks Párky
  • 10 Ks Hnědé Žampiony
  • 20 Ks Cherry Rajčata
  • Toasty

...

Příprava

  1. Příprava

    Na tuku si opečeme najemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přimícháme hořčici, Hellmann´s kečup a worcesterskou omáčku a vaříme dvě minuty. Poté přidáme cukr, javorový sirup, Knorr Zeleninový fond, Knorr Rajčatový protlak a vaříme deset minut, aby vše začalo houstnout. Nakonec vmícháme scezené a okapané fazole a necháme prohřát. Dochutíme solí a pepřem.
  2. Fazole

    Fazole můžeme kombinovat vhodně s pečenou slaninou, párky, sázeným vajíčkem nebo pečenou klobásou, toasty, opečenými žampiony a cherry rajčaty.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu