Anglická snídaně s fazolemi

Suroviny
Anglická snídaně s fazolemi
−
+
€124.46
Příprava
Tuk
/ml
120.0 ml
0%
Cibule, jemně krájená
/g
100.0 g
0%
Sterilované červené fazole
/g
750.0 g
0%
Hořčice, Dijon
/g
25.0 g
0%
Worchester
/ml
15.0 ml
0%
Hnědý cukr
/g
30.0 g
0%
Javorový sirup
/ml
30.0 ml
0%
Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1 l
/ml
20.0 ml
0%

Fazole
Anglická slanina
/g
1000.0 g
0%
Vejce
/ks
10.0 ks
0%
10 Ks Párky
/
0.0
0%
10 Ks Hnědé Žampiony
/
0.0
0%
20 Ks Cherry Rajčata
/
0.0
0%
Toasty
/
0.0
0%
/
Příprava
-
Tuk 120.0 ml
-
Cibule, jemně krájená 100.0 g
-
Sterilované červené fazole 750.0 g
-
Hořčice, Dijon 25.0 g
-
Worchester 15.0 ml
-
Hnědý cukr 30.0 g
-
Javorový sirup 30.0 ml
Fazole
-
Anglická slanina 1000.0 g
-
Vejce 10.0 ks
-
10 Ks Párky
-
10 Ks Hnědé Žampiony
-
20 Ks Cherry Rajčata
-
Toasty
Příprava
-
Příprava
Na tuku si opečeme najemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přimícháme hořčici, Hellmann´s kečup a worcesterskou omáčku a vaříme dvě minuty. Poté přidáme cukr, javorový sirup, Knorr Zeleninový fond, Knorr Rajčatový protlak a vaříme deset minut, aby vše začalo houstnout. Nakonec vmícháme scezené a okapané fazole a necháme prohřát. Dochutíme solí a pepřem. -
Fazole
Fazole můžeme kombinovat vhodně s pečenou slaninou, párky, sázeným vajíčkem nebo pečenou klobásou, toasty, opečenými žampiony a cherry rajčaty.