Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Hlavní chod
- Hovězí
- Street Food
-
Bramborový salát - Vegetariánské
- Salát
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Těstoviny
- Asijská
- Hovězí
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hovězí
- Hlavní chod
- Tradiční
48 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
Brokolicový dip
- Předkrm
-
Jarní rolka s hovězím masem a mangem s výběrem dvou omáček
- Předkrm
- Hovězí
- Asijská
-
Mušle svatého Jakuba s rajčatovou marmeládou a okurkovým pyré
- Předkrm
- Ryby & mořské plody
- Italská
-
Remuládová omáčka
- Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Ohnivě pikantní majonézová křidélka z květáku a malým tipem
- Street Food
- Vegetariánské
- Předkrm
-
Ceviche z makrely s mořskými plody a šafránem
- Předkrm
- Ryby & mořské plody
-
Bramborové domácí krokety s delikátní omáčkou
- Polední a skupinové menu
- Předkrm
- Vegetariánské
-
Křupavá zelenina v tempuře
- Předkrm
- Vegetariánské
- Asijská
-
Nugety z květáku
- Předkrm
- Vegetariánské
-
Vitello tonnato - Telecí s tuňákovou omáčkou
- Předkrm
- Hovězí
- Italská
-
Pečená vepřová plec s frncouchatým knedlíkem a špenátem
- Předkrm
- Školní jídelna
-
Pošírované vejce s ragů ze žabích stehýnek
- Hlavní chod
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se