Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Hlavní chod
- Street Food
- Hovězí
-
Bramborový salát - Vegetariánské
- Salát
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Těstoviny
- Asijská
- Hovězí
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hovězí
- Hlavní chod
- Tradiční
48 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
Brokolicový dip
- Předkrm
-
Šulky s pažitkovými bramborami
- Školní jídelna
- Předkrm
-
Pečená vepřová plec s frncouchatým knedlíkem a špenátem
- Předkrm
- Školní jídelna
-
Pomalu pečená králičí stehna v krémové omáčce s kyselými houbami, kapustou a krupicovými noky
- Tradiční
- Předkrm
- Zvěřina
-
Jihozápadní zeleninové jarní závitky
- Předkrm
- Street Food
- Vegetariánské
-
Zeleninové antipasti s ricottou
- Předkrm
- Italská
- Vegetariánské
-
Jarní rolky se zeleninou v pikantní mango omáčce
- Vegetariánské
- Asijská
- Předkrm
-
Křupavá zelenina v tempuře
- Předkrm
- Vegetariánské
- Asijská
-
Frittata se špenátem a mozzarellou
- Vegetariánské
- Předkrm
- Italská
-
Zeleninový kuskus
- Předkrm
- Vegetariánské
-
Křupavá květáková křidélka s pikantní omáčkou z Gochujangu a medu
- Předkrm
- Street Food
- Vegetariánské
-
Křupavé růžičkové kapusty s krémovo majonézovým dipem
- Street Food
- Vegetariánské
- Předkrm
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se