Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Hovězí
- Street Food
- Hlavní chod
-
Bramborový salát - Vegetariánské
- Salát
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Těstoviny
- Asijská
- Hovězí
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hovězí
- Hlavní chod
- Tradiční
48 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
Brokolicový dip
- Předkrm
-
Avokádový dip s hranolkami ze sladkých brambor
- Street Food
- Vegetariánské
- Předkrm
-
Bramborové domácí krokety s delikátní omáčkou
- Předkrm
- Vegetariánské
- Polední a skupinové menu
-
Brioška s omáčkou ze 4 sýrů
- Předkrm
- Vegetariánské
-
Croque „Tear and Share“
- Předkrm
-
Tapas - Empanadas
- Drůbež
- Předkrm
- Street Food
-
Mušle svatého Jakuba s rajčatovou marmeládou a okurkovým pyré
- Ryby & mořské plody
- Italská
- Předkrm
-
Čočkový prejt s jáhlami a dýní
- Školní jídelna
- Předkrm
-
Jarní rolky se zeleninou v pikantní mango omáčce
- Vegetariánské
- Asijská
- Předkrm
-
Anglická snídaně s fazolemi
- Předkrm
-
Vitello tonnato - Telecí s tuňákovou omáčkou
- Předkrm
- Italská
- Hovězí
-
Brněnský řízek s teplým bramborovým salátem
- Předkrm
- Polední a skupinové menu
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se