Asijské vepřové nudličky s pestrou zeleninou, jasmínová rýže s koriandrem
Pokud by se vám 1 porce zdála příliš veliká, můžete snížit množství mrkve a zelených fazolek na 150 g. Tato změna ovlivní množství vlákniny v receptu.

Suroviny
Asijské vepřové nudličky s pestrou zeleninou, jasmínová rýže s koriandrem
−
+
€1278.4
Nudličky se zeleninou
Vepřová kýta
/kg
1.0 kg
0%
Mrkev, čerstvá
/g
450.0 g
0%
Fazolové lusky zelené
/g
450.0 g
0%
Paprika Mix (žlutá, červená)
/g
150.0 g
0%
Cibule červená
/g
100.0 g
0%
Brokolice čerstvá
/g
150.0 g
0%
Řepkový olej
/g
100.0 g
0%
Knorr Pang Gang - Omáčka chilli a rajčata 1 l
/g
100.0 g
0%

Voda
/ml
400.0 ml
0%
Knorr Professional Essence Kuřecí bujón 1 l
/g
20.0 g
0%

Jasmínová rýže
Jasmínová rýže
/g
700.0 g
0%
Koriandrová nať
/g
15.0 g
0%
/
Nudličky se zeleninou
-
Vepřová kýta 1.0 kg
-
Mrkev, čerstvá 450.0 g
-
Fazolové lusky zelené 450.0 g
-
Paprika Mix (žlutá, červená) 150.0 g
-
Cibule červená 100.0 g
-
Brokolice čerstvá 150.0 g
-
Řepkový olej 100.0 g
-
Voda 400.0 ml
Jasmínová rýže
-
Jasmínová rýže 700.0 g
-
Koriandrová nať 15.0 g
Příprava
-
Nudličky se zeleninou
- Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky a orestujeme na řepkovém oleji. Maso vyjmeme z pánve.
- Brokolici rozebereme na růžičky, mrkev nakrájíme na hrubší nudličky a spolu se zelenými fazolkami zblanšírujeme (vařící vodou nebo v konvektomatu párou). Dáme zchladit do ledové vody.
- Cibuli nakrájíme na měsíčky a papriku na nudličky. Orestujeme všechnu zeleninu od nejtvrdší po nejměkčí.
- Opečené maso vrátíme k zelenině a přidáme omáčku Pang Gang, konzistenci upravíme vodou.
- Dochutíme kuřecí essencí.
-
Jasmínová rýže
- Jasmínovou rýži uvaříme v páře nebo v rýžovaru. Podáváme s nasekaným čerstvým koriandrem.