Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Hlavní chod
- Hovězí
- Street Food
-
Bramborový salát - Vegetariánské
- Salát
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Těstoviny
- Asijská
- Hovězí
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hovězí
- Hlavní chod
- Tradiční
42 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
Lečo s fazolkou a rybím filé s kurkumovými bramborami
- Školní jídelna
- Hlavní chod
- Vegetariánské
-
Cizrnová polévka z Bombaje
- Školní jídelna
- Polévka
- Vegetariánské
-
Závitek z pečeného lilku, doplněný mozzarellou a rajčaty, kuskus
- Hlavní chod
- Vegetariánské
- Školní jídelna
-
Čočkové ragú s pórkem a majoránkovým knedlíčkem
- Školní jídelna
-
Zapečené zelné fleky
- Těstoviny
- Vegetariánské
- školní stravování
-
Pečená treska s krustou z kukuřičných lupínků, dýňovo-bramborová kaše
- Školní jídelna
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Pšeničná tortilla s čerstvou zeleninou a pečenm tempehem
- Vegetariánské
- Hlavní chod
- Školní jídelna
-
Pečená vepřová plec s frncouchatým knedlíkem a špenátem
- Předkrm
- Školní jídelna
-
Kuřecí kousky na žluté paprice, hrášková rýže
- Školní jídelna
- Drůbež
- Hlavní chod
-
Čočkový prejt s jáhlami a dýní
- Předkrm
- Školní jídelna
-
Bramborová polévka s pohankou
- Polévka
- Vegetariánské
- Školní jídelna
-
Špagety s boloňským ragú
- Italská
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se