Menu

Suroviny

+

Suroviny :


...

Příprava

  1. Suroviny :

    Hořčičný dip:
    • Smíchejte 150 g majonézy Hellmann’s s dijonskou žlutou hořčicí.
    • Přendejte do zdobícího sáčku a před podáváním nechejte vychladit.
    Hovězí maso:
    • Hovězí líčka nechejte zatáhnout a zhnědnout na rozpálené pánvi, přidejte cibuli a bobkový list.
    • Zalijte hovězím bujónem připraveným rozmícháním směsi v 1 litru vařící vody. Pro intenzivnější chuť umami přidejte pomazánku marmite. · Hovězí maso brasírujte pod poklicí v konvektomatu na 150 °C 2–3 hodiny doměkka.
    • Vyjměte bobkový list a hovězí maso. Maso rozdělte na malé kousky.
    • Mezitím rozmixujte cibuli s přidáním hovězího bujónu Knorr do husté hladké směsi.
    Směs:

    • Nechejte rozpustit a zpěnit máslo.
    • Přidejte hladkou mouku a muškátový oříšek, přitom stále míchejte 2 minuty.
    • Po naběračkách postupně přidávejte rozmixovanou směs hovězího bujónu s cibulí, dokud nevznikne hustá omáčka.
    • Vmíchejte kousky hovězích líček a pomazánku marmite, dokud všechno nebude dobře spojené.
    • Přendejte na vyložený GN plech, nechejte vychladnout a odležet.
    • Směs rozdělte na 60 kuliček a obalte v ochucené mouce, rozšlehaných vejcích a panko strouhance.
    • Před podáváním nechejte vychladit.
  2. Podávání :

    • Na pánvi osmažte 6 kuliček bitterballen na porci, dokud nezezlátnou a nebudou zcela propečené.
    • Podávejte s dipem z majonézy Hellmann’s Professional a anglické hořčice Colman’s a s americkou hořčicí.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu