Brioška s omáčkou ze 4 sýrů
Je důležité, aby jídlo bylo horké, aby měl sýr správnou konzistenci.

Suroviny
Brioška s omáčkou ze 4 sýrů
−
+
€104.69
Příprava
Brioška
/g
200.0 g
0%
Tvrdý sýr
/g
40.0 g
0%
Sýr feta
/g
40.0 g
0%
Knorr Professional Primerba Zelené pesto 0,34 kg
/g
80.0 g
0%

Hellmann's Česneková omáčka 860 g
/g
60.0 g
0%

Niva nebo modrý sýr
/g
40.0 g
0%
Fermentovaný sýr
/g
40.0 g
0%
Pancetta /italský špek
/g
50.0 g
0%
/
Příprava
-
Brioška 200.0 g
-
Tvrdý sýr 40.0 g
-
Sýr feta 40.0 g
-
Niva nebo modrý sýr 40.0 g
-
Fermentovaný sýr 40.0 g
-
Pancetta /italský špek 50.0 g
Příprava
-
Příprava
- Briošku nakrojte na pruhy, ale jen částečně, aby spodní část zůstala celá.
- Nastrouhejte a smíchejte všechny druhy sýra. Opečte pancettu a nechejte ji zchladnout na pokojovou teplotu.
- Briošky pomažte pestem, posypte sýrem a pečte v troubě při teplotě 180 °C po dobu 10–15 minut.
- Na vrchol briošky položte pancettu a po straně servírujte česnekovou omáčku.