Drůbeží žaludky na krémových krupkách

Suroviny
Drůběží žaludky
-
Žaludky z krocana/hus/kuřat 1800 g
-
Praganda sůl 40 g
-
Nové koření, bobkový list na ochucení
-
Cukr, sůl na ochucení
Houby a zelenina
-
Houby Nameko 300 g
-
Rama Culinesse Profi na smažení
-
Cibule červená 150 g
-
Cuketa, velké kostky 400 g
-
Červená paprika, velké kostky 300 g
Krémové krupky
-
Voda 1300 ml
-
Cibule, na kostičky 150 g
-
Rama Culinesse Profi na smažení
-
Víno 100 ml
-
Ječné krupky 500 g
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 200 ml
-
Petrželka 1 svazek
-
Sůl na ochucení
Příprava
-
Drůběží žaludky
- Žaludky očistíme, překrojíme na polovinu nebo nakrájíme na tři části. Vaříme s přídavkem zeleninového bujónu, nakládací soli a ostatního koření.
-
Houby a zelenina
- Houby opečeme na Rama Culinesse Profi s červenou cibulí.
- Zeleninu osmahneme odděleně.
-
Krémové krupky
- Zeleninový bujón promícháme s vodou a přivedeme k varu.
- Cibuli orestujeme na Rama Culinesse Profi, podlijeme vínem a zredukujeme.
- Přidáme ječné krupky a jemně osortýrujeme. Zalijeme dříve připraveným vývarem, přidáme rostlinný krém Rama Cremefine 31%, přivedeme k varu, přikryjeme pokličkou a vložíme na 20 minut do trouby předehřáté na 130⁰C.
- Po vyndání přidáme nasekanou petrželku a dochutíme.
-
Servírování
- Žaludky opečeme při vyšší teplotě, přidáme houby a zeleninu.
- Podáváme na krémových krupkách.