+

Drůběží žaludky

Houby a zelenina

  • Houby Nameko 300 g
  • Rama Culinesse Profi na smažení
  • Cibule červená 150 g
  • Cuketa, velké kostky 400 g
  • Červená paprika, velké kostky 300 g

Krémové krupky

  1. Drůběží žaludky

    • Žaludky očistíme, překrojíme na polovinu nebo nakrájíme na tři části. Vaříme s přídavkem zeleninového bujónu, nakládací soli a ostatního koření.
  2. Houby a zelenina

    • Houby opečeme na Rama Culinesse Profi s červenou cibulí.
    • Zeleninu osmahneme odděleně.
  3. Krémové krupky

    • Zeleninový bujón promícháme s vodou a přivedeme k varu.
    • Cibuli orestujeme na Rama Culinesse Profi, podlijeme vínem a zredukujeme.
    • Přidáme ječné krupky a jemně osortýrujeme. Zalijeme dříve připraveným vývarem, přidáme rostlinný krém Rama Cremefine 31%, přivedeme k varu, přikryjeme pokličkou a vložíme na 20 minut do trouby předehřáté na 130⁰C.
    • Po vyndání přidáme nasekanou petrželku a dochutíme.
  4. Servírování

    • Žaludky opečeme při vyšší teplotě, přidáme houby a zeleninu.
    • Podáváme na krémových krupkách.
+