Menu

Suroviny

+

Dráčky

Příprava kaše

Listový salát


...

Příprava

  1. Dráčky

    Česnek utřeme se solí, maso nakrájíme na kostky, potřeme česnekem a posypeme paprikou. Vhrnci rozehřejeme tuk a maso na něm rychle ze všech stran opečeme. Potom podlijeme a dáme dopéct do trouby nebo do konvektomatu. Během pečení maso podléváme. Když jsou dráčky upečené, vyjmeme je zhrnce, přidáme trochu vody, směs na vepřovou šťávu a provaříme.
  2. Příprava kaše

    Krupky přebereme, spaříme, propláchneme a ve vodě uvaříme. Na tuku opečeme nakrájenou cibuli do zlatohnědé barvy. Vodu přivedeme kvaru, necháme ochladit na 80°C, vsypeme kaši a rychle promícháme, odstavíme na 2 minuty a poté promícháme do kašovité konzistence. Do hotové kaše přidáme uvařené krupky, majoránku a promícháme. Nahoru přidáváme opečenou cibuli.
  3. Listový salát

    Salát očistíme, dobře omyjeme a rozebereme na listy. Zálivku smícháme svodou a přidáme olej. Hotovou zálivkou přeléváme jednotlivé porce hlávkového salátu.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu