Dráčky s krkonošskou kaší a listovým špenátem

Suroviny
Dráčky s krkonošskou kaší a listovým špenátem
−
+
€2.98
Dráčky
Vepřová plec
/g
1000.0 g
0%
Česnek
/g
15.0 g
0%
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg
/g
5.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
80.0 ml
0%
Knorr Šťáva k vepřovému masu 1,4 kg
/g
80.0 g
0%

Voda
/ml
800.0 ml
0%
Příprava kaše
Voda
/ml
1800.0 ml
0%
Krupky
/g
200.0 g
0%
Cibule žlutá
/g
150.0 g
0%
Knorr Majoránka 0, 25 kg
/g
1.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
30.0 ml
0%
Listový salát
Listový salát
/g
600.0 g
0%
Voda
/ml
140.0 ml
0%
Olej Řepkový
/ml
40.0 ml
0%
/
Dráčky
-
Vepřová plec 1000.0 g
-
Česnek 15.0 g
-
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg 5.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 80.0 ml
-
Voda 800.0 ml
Příprava kaše
-
Voda 1800.0 ml
-
Krupky 200.0 g
-
Cibule žlutá 150.0 g
-
Knorr Majoránka 0, 25 kg 1.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 30.0 ml
Listový salát
-
Listový salát 600.0 g
-
Voda 140.0 ml
-
Olej Řepkový 40.0 ml
Příprava
-
Dráčky
Česnek utřeme se solí, maso nakrájíme na kostky, potřeme česnekem a posypeme paprikou. Vhrnci rozehřejeme tuk a maso na něm rychle ze všech stran opečeme. Potom podlijeme a dáme dopéct do trouby nebo do konvektomatu. Během pečení maso podléváme. Když jsou dráčky upečené, vyjmeme je zhrnce, přidáme trochu vody, směs na vepřovou šťávu a provaříme. -
Příprava kaše
Krupky přebereme, spaříme, propláchneme a ve vodě uvaříme. Na tuku opečeme nakrájenou cibuli do zlatohnědé barvy. Vodu přivedeme kvaru, necháme ochladit na 80°C, vsypeme kaši a rychle promícháme, odstavíme na 2 minuty a poté promícháme do kašovité konzistence. Do hotové kaše přidáme uvařené krupky, majoránku a promícháme. Nahoru přidáváme opečenou cibuli. -
Listový salát
Salát očistíme, dobře omyjeme a rozebereme na listy. Zálivku smícháme svodou a přidáme olej. Hotovou zálivkou přeléváme jednotlivé porce hlávkového salátu.